Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Derksen: 'Ik blijf gewoon strijden tegen die kutwijven'

Ook in een afgeladen Ziggo Dome krijgt Derksen de handen op elkaar met een paar oneliners.

Johan Derksen

De VI-mannen verlieten zondag hun vaste habitat - de studio - en reisden af naar de Ziggo Dome. In de Amsterdamse concertzaal deden ze voor de tweede keer een live-variant van het populaire programma. Natuurlijk met Van der Gijp, Derksen en Genee, maar ook met gasten als Bas Nijhuis en Rutger Castricum, en artiesten als Marco Schuitmaker en Danny Vera.

Vorig jaar was de toko stijf uitverkocht, maar dit jaar bleef de teller steken op een kleine 15.000 verkochte kaarten. Ondanks dat er goedkope tickets werden verkocht via online veilingsites.

'Kutwijven van de wokegeneratie'

Het aanwezige publiek kon afgelopen zondag genieten van de nodige onderbroekenlol, fragmenten van het afgelopen jaar, hilarische anekdotes en meer. En niet te vergeten: Derksen, met z'n heldere oneliners.

Vooral toen Genee aan Johan vroeg of hij weleens spijt heeft als hij bijvoorbeeld Kaag weer eens een 'kutwijf' heeft genoemd, reageerde Derksen op z'n Derksens.

"Ik weiger om me politiek correct uit te drukken. Zo praat de gewone man nou eenmaal", aldus de Snor. De aanwezige gasten lieten duidelijk horen dat ze het met hem eens zijn. "En ik blijf gewoon strijden tegen die kutwijven van de wokegeneratie."

De opnames van de live-show worden op zondag 31 december uitgezonden door SBS.

Entertainment
  • het Parool
  • NL Beeld / Patrick van Emst