Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Man hangt bizar lang onder rijdende vrachtwagen omdat hij geen taxi wilde betalen

Slechte ideeën kunnen heel goed lijken als je iets te diep in het glaasje hebt gekeken. Het plan van een man in Australië spant echter de kroon.

vrachtwagen

De Australiër wilde naar de plaats Coffs Harbour afreizen, een reis van een half uurtje met de auto. Een taxi betalen werd hem echter wat te gortig. Daarom kreeg hij het briljante idee om onder een vrachtwagen te gaan hangen. Dat schrijft The Guardian.

400 kilometer

Toch had de man zich een beetje misrekend in de eindbestemming van de vrachtwagen. De chauffeur was namelijk bezig met een onafgebroken rit naar de plaats Gold Coast in de deelstaat Queensland, zo'n 400 kilometer verderop. De man was de gehele rit slechts een halve meter van de grond verwijderd.

In beschonken toestand hield de man er wel rekening mee dat de vrachtwagen verder door zou rijden. Daarom had hij bedacht dat hij bij een rood stoplicht wel onder de vrachtwagen vandaan zou kunnen komen. Hij had alleen de pech dat de vrachtwagenchauffeur overal groen had en dus lekker kon doorkachelen.

Boete

Na de rit van 400 kilometer kon de man zich eindelijk bevrijden uit zijn benarde positie. Logischerwijs was de Australiër erg gestrest na deze rit. Het doel van een gratis ritje werd ook al niet gehaald. De man moest namelijk een boete van omgerekend 173 euro betalen. Dan was een taxiritje toch goedkoper geweest.

Toch konden de agenten die hem aanhielden smakelijk lachen om het benarde avontuur van de man. De politie heeft hem uiteindelijk naar het treinstation gebracht, waar de Australiër met de trein aan zijn terugreis kon beginnen.

Bizar
  • The Guardian
  • Adobe Stock
  • The Guardian