Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Eet eens wat lekkers, neem wat lustopwekkers!

Soms heb je gewoon zin in een potje rollebollen, maar als je mannelijke wederhelft weer naar geleuter over voetbal zit te kijken wordt het moeilijk. Je zou denken dat in deze tijd, waarin we van alles kunnen bestellen, van een nieuwe haardos tot een setje XL-billen, er ook wel een trucje zou zijn om hem (of haar) een bescheiden seksueel getinte oppepper te geven. Nou, dat is er dus wel! Maar werkt het ook, of is het gewoon een hoop gebakken lucht?

Stel

 Lustopwekkers: wat zijn dat nou eigenlijk? 

Lustopwekkers, ook wel afrodisiaca genoemd (klinkt chique hè?), zijn middeltjes die beloven je libido een flinke boost te geven. Sommige mensen zweren bij een bordje oesters, anderen bij een pilletje uit een vaag potje. Maar wat zit er nou echt in deze pretpillen?

Gewoon vegetarisch! 

Er zijn een paar natuurlijke ingrediënten die ik veel zie terugkomen in deze lustopwekkers. Maca bijvoorbeeld, klinkt een beetje als de naam van je oude tante, maar het schijnt dus te helpen om je wat potenter te voelen. En dan heb je nog Tribulus Terrestris, wat klinkt als een toverspreuk uit Harry Potter, maar het is gewoon een plantje dat je zin in seks zou verhogen. Tja, of het echt werkt? We kijken even rond!

En, werkt het spul nou of niet? 

Als je een beetje rond Googled zul je merken dat er wel degelijk onderzoeken zijn die aan hebben getoond dat Tribulus werkt als seks supplement. Je vindt echter ook onderzoeken die de werking niet hebben kunnen vaststellen. Voor Maca zijn wel meer en serieuzere onderzoeken gedaan en de werking als seksueel supplement is aangetoond door wetenschappers van University of California.

Maar, zoals met zoveel dingen in het leven, als jij gelooft dat het werkt, dan werkt het misschien ook wel echt voor jou. Placebo-effect of niet, als jij er een hete avond door beleeft, wie zijn wij dan om te zeggen dat het onzin is?

Proberen!

Kijk, als je zin hebt om je liefdesleven een boost te geven, waarom zou je het dan niet gewoon eens proberen? De pillen zijn gewoon vrij verkrijgbaar. Bij Slimminglabs hebben ze een mooi assortiment lustopwekkers voor hem en haar.

Maar verwacht geen wonderen, zeker als je misschien mentale of fysieke problemen hebt. En als het niet werkt? Ach, dan heb je in ieder geval weer een goed verhaal voor bij de borrel.