Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Zien: dit is de vermeende minnares van Badr Hari

De vechtmachine blijkt naast een verslinder van zijn tegenstanders ook een echte vrouwenverslinder te zijn.

Badr Hari

Badr is getrouwd met Daphne Romani. De twee waren eerder al met elkaar in de echt verbonden, maar dat huwelijk kwam ten einde toen Badr een relatie kreeg met Estelle Cruijf. In 2016 trouwden ze opnieuw met elkaar. Ze hebben samen maar liefst vijf kinderen.

Oppas

De vechtmachine rijdt volgens Juicechannel nu eventueel weer een scheve schaats. Hij zou vreemdgaan met de babysitter. De bokser zou naar verluidt al langer een affaire hebben met de oppas. De jonge Amsterdamse waar het om gaat, is de 25-jarige Eefje Plet. Ze zou een bekende zijn van de familie omdat ze bevriend is met een nichtje van Badr. Op die manier zijn de twee met elkaar in contact gekomen en dit zou geleid hebben tot een relatie.

Maar wie is Eefje nou eigenlijk? Zij zat op de middelbare school in Amstelveen, om precies te zijn was dat het Herman Wesselink College. Daarna ging ze naar de Akedemie Vogue in Amsterdam. Momenteel werkt ze in de hoofdstad als Barista in een koffiewinkel. De twee zouden dan ook samen gespot zijn in 020. Als ze daadwerkelijk een relatie hebben, kunnen we concluderen dat Badr in ieder geval wederom een goeie antenne heeft voor vrouwelijk schoon.

Hopelijk komt het stel niet in de boksring terecht als de vermeende relatie op de klippen loopt. Wel is Eefje niet vies van een beetje lichaamsbeweging. Zo zien we een foto van haar op Instagram waar het erop lijkt dat ze net een frisse duik in zee heeft genomen.

Scheiden

Verder leest Plet ook af en toe wel een krantje. Als ze dat al een aantal jaar doet, dan heeft ze gelezen dat ook Badr losse handjes kan hebben. Zo werd hij in het verleden al veroordeeld vanwege het mishandelen van zakenman Koen Everink.

De huidige partner van Badr zou op de hoogte zijn van de affaire met Eefje. De geruchten gaan rond dat ze niet wil scheiden vanwege de kinderen. Wel zijn er de laatste tijd niet veel foto's meer van Daphne en haar vriend op sociale media verschenen.

Sport
  • LinkedIn, Instagram, Juicechannel
  • NL Beeld / Patrick van Emst, Instagram