Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Zien: krijg nou de kolere, dit is de bizar knappe dochter van Danny de Munk

Krijg toch allemaal de k(o)lere(n). Of juist geen kleren.

Danny de Munk

Danny de Munk maakte in de jaren 80 furore als Ciske de Rat en werd zo een idool voor tienermeisjes. Zijn dochter, Bo de Munk, heeft het ook goed getroffen met haar genen en is een hele knappe verschijning.

Zoals bekend deed Danny in 2019 mee met Dance Dance Dance, waarin al snel duidelijk werd dat niet hij maar zijn dochter Bo degene was met losse heupjes. Zij leerde pa alle bewegingen en zorgde ervoor dat hij niet als een hork door de dans-arena hoste. Niet heel verrassend, Bo had daarvoor immers al een dansopleiding gevolgd.

Zowel De Munk junior als De Munk senior is dus niet vies van een paar soepele danspasjes. Wat pa en dochter nog meer gemeen hebben? Alcohol. Paps houdt natuurlijk wel van een pilsje op zijn tijd. Bo lurkt liever aan een Pina Colada. En dan het liefst aan de andere kant van de oceaan.

Op haar Instagram-profiel zien we Bo namelijk vaak genoeg genieten van verschillende zonnige locaties op de wereld. De 25-jarige De Munk is een echte levensgenieter en geniet vooral graag van het leven in bikini op het strand of bij een zwembad. Ab-so-luut geen straf om naar te kijken natuurlijk.

En als bonus hierboven nog even een plaatje van de beeldschone Bo op het strand van Curacao. De dochter van Danny showt op de Nederlandse Antillen vol trots haar tatoeage met de tekst: "Life is the best party I've ever been invited to." Prima tekstje, Bo.

Entertainment
  • Instagram, LinkedIn
  • NL Beeld / Patrick van Emst, Instagram