Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Proost: Danny de Munk laat logo drankmerk op been tatoeëren (+foto's)

Sommige inktliefhebbers laten de naam van hun vrouw zetten, andere tattoofetisjisten gaan voor, tja, een andere liefde...

Danny de Munk

Danny heeft er een plaatje bij. De zanger is sowieso niet vies van de naald en liet eerder al een dik kruis op zijn rechteronderarm graveren. Zijn nieuwe tattoo is alleen van iets minder christelijke aard.

In een Instagram-post laat De Munk zien dat hij op de stoel ligt en wordt gepijnigd terwijl iemand de inkt in zijn kuit injecteert. Het ontwerp? Een paar abstracte palmbomen tegen een rood-gele achtergrond. In andere woorden: het Malibu-logo. Geen toeval, zo lijkt het. Het plaatje is zo goed als één-op-één gelijk aan het plaatje dat de drankflessen met zoete kokosrum siert (zie afbeelding onder de Instagram-post).

Rechtszaken

De zanger lag eerder onder vuur omdat hij beschuldigd werd van verkrachting. Dat zou volgens het vermeende slachtoffer 15 jaar geleden hebben plaatsgevonden. De Munk ontkende alles, deed tegenaangifte en kreeg eind vorig jaar te horen dat hij niet vervolgd wordt. Dat laatste wegens een gebrek aan bewijs. De Munk is dus geen verdachte meer.

Zijn eigen zaak tegen de vrouw zette hij wel door. In maart werd zowel de dame in kwestie als de zanger gehoord tijdens een zitting in de rechtbank. Daar deed de zanger geëmotioneerd zijn verhaal. Toen beide partijen verder geen getuigen besloten op te roepen, werd daarmee de zaak afgerond.

Entertainment
  • D&D, Instagram
  • NL Beeld / Patrick van Emst, Adobe Stock