Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Onderzoek wijst uit of mannen met grote voeten ook echt een grotere leuter hebben

Van rukken word je blind (of doof). De grootte van je oren zegt iets over de grootte van je jongeheer. Allemaal dingen die weleens gezegd worden, maar niet waar blijken te zijn. Is er dan wel een verband tussen de grootte van je voeten en de lengte van leuter?

Voeten

Grote voeten, de één is er blij mee en de ander ziet zichzelf als Bigfoot als ze maatje 47 hebben. Toch wordt er nog weleens het verband gelegd tussen de grootte van je voetjes en je pielemuis.

18 centimeter

Er wordt beweerd dat mensen met grote poten ook wel een grote tampeloeres moeten hebben. Is dat terecht? Dat vroegen onderzoekers van de University College London zich ook af. Daarom deden ze hier wetenschappelijk onderzoek naar.

Aan het onderzoek deden 104 mannen mee en natuurlijk moest ook hun gereedschap gemeten worden. In slappe toestand welteverstaan. Lekker met je blote pielemuis aan een onderzoek meedoen. Je moet er maar zin in hebben.

In ieder geval kwamen de onderzoekers tot de conclusie dat het mannelijke geslachtsdeel een gemiddelde lengte had van 13 centimeter. De koplopers van het klassement hadden echter een lengte van 18 centimeter. De mannen onderaan de ranglijst moesten het doen met een schamele zes centimeter. Ach, wie het kleine niet eert…

Vingers

Maar dan de grote vraag van het onderzoek. Heb je een grote als je ook grote voeten hebt? De onderzoekers zijn tot de conclusie gekomen dat die twee dingen los van elkaar staan. Dus opscheppen omdat je schoenmaat 47 hebt, heeft geen zin meer. Jammer joh. Verder zegt het ook niets over je gereedschap als je oren hebt met het formaat van Jumbo het olifantje.

Wel ontdekte Koreaanse wetenschappers iets over vingers. En dan hebben we het niet over wat je daar allemaal mee kan doen. Zij ontdekten dat als de lengte van je wijs- en ringvinger duidelijk verschillen dat je dan waarschijnlijk niet groot geschapen bent. Haal je handjes dus maar even onder de dekens vandaan voor een kleine check. Misschien heb je jezelf al die tijd wel wat overschat.

Lifestyle
  • Men's Health, University College London
  • Adobe Stock