Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Zien: Miljuschka Witzenhausen promoot poedelnaakt haar kookboek

Een vrouw die voor je kookt en dan zijn het ook nog eens de allerlekkerste gerechten. Zit er ook nog een knap koppie op, dan is het haast de ideale vrouw. Miljuschka Witzenhausen komt hier dus aardig in de buurt.

Miljuschka Witzenhausen

De liefde van de man gaat door de maag en dat heeft Witzenhausen goed begrepen. Het oog wil natuurlijk ook wat en gelukkig houdt de tv-kokkin daar rekening mee. Zo zit ze lekker in lingerie in een grote fauteuil. Hopelijk kan ze de gasrekening nog betalen, want zonder verwarming ziet dit er wel koud uit.

De culinair expert post vaker foto’s van haarzelf en waarin ze trots laat zien dat ze wat extra spek op de billetjes heeft. Waarom zou je je daar ook voor schamen? Gelukkig raakt Witzenhauzen niet zo gauw over de kook.

Op het platform Instagram kan je natuurlijk prima zelf nog ff wat reclame maken voor je producten. Zo promoot ook Miljuschka haar kookboek schaamteloos. Het is zeker schaamteloos omdat ze niks aan lijkt te hebben op de foto. Lekker in je blote doos achter een stapel kookboeken poseren, niks mis mee.

Het is inmiddels oktober en de kerst komt steeds dichterbij. Witzenhausen maakt ons alvast warm door sexy in een kerstoutfit te poseren. Van ons mag ze in dit outfitje komen koken. Of gewoon alleen in dit outfitje op bezoek komen. Wij vinden alles best.

Witzenhausen is weer lekker in de weer met eten. Lekker koken en bikken. Dat is toch een fantastisch beroep, vooral het opeten van de gerechten die je hebt gemaakt. Die vent van haar, die boft maar. Elke dag wat lekkers in de slaapkamer en op z'n bordje.

Entertainment
  • Instagram
  • NL Beeld / Patrick van Emst, Instagram