Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Dit is de belachelijk knappe vriendin van Feyenoorder Mats Wieffer

Mats Wieffer is niet meer weg te denken uit de selectie van Feyenoord. De voetballer speelt nog maar sinds 2022 bij 010, maar heeft allang bewezen een echte Feyenoorder te zijn. De middenvelder heeft in de relationele sfeer ook zijn beste beentje voor gezet.

Mats Wieffer

Wieffer heeft het niet aangepapt met de eerste de beste voorbijganger. Zijn vriendin is namelijk Lola Rozenberg. Zij werd vijfde bij de verkiezing van Miss Beauty Overijssel. Ze komt zelf uit Enschede. Met zo’n uiterlijk had ze toch eigenlijk wel eerste moeten worden. Wellicht wat punten verloren tijdens de talentenronde, zonde.

Je zou denken dat Mats zijn relatie met de wereld zou willen delen. Niets is minder waar, Wieffer heeft geen enkele foto van Lola op zijn Instagram-pagina. Je hoeft je natuurlijk niet te schamen met zo’n vriendin. Ze wordt toch niet gezocht voor diefstal? Gelukkig heeft Rozenberg zelf wel een Instagram-pagina. Hier zien we het stel heerlijk op een bedje liggen. Lekker lui op je reet van de zon genieten, niks mis mee.

De twee zijn in de zomerstop op vakantie geweest naar Griekenland. Naast Souvlaki vreten en Ouzo zuipen had Rozenberg nog wat tijd over om een foto te maken. Ze poseert voor een spiegelfoto in bikini en dit mag ze zeker vaker doen.

Om precies te zijn waren de twee op het eiland Zakynthos. Toen het voetbalseizoen was begonnen ging Lola nog even zonder haar Feyenoorder naar Málaga. Nog even lekker Sangria lurken voordat de herfst weer begint.

De twee hebben nog maar een jaar een relatie, maar het lijkt erop dat er nog geen scheurtjes zijn ontstaan. Goed gefikst hoor Mats! Zo'n trouwe supporter wil iedereen wel naast het veld hebben zitten.

Sport
  • Spelersvrouw.nl
  • NL Beeld / Proshots, Instagram