Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Zien: Monica Geuze deelt zéér sexy plaatje

Monica Geuze werd in 2021 uitgeroepen tot knapste vrouw van Nederland. En sinds die periode is het alleen nog maar beter geworden. Zelfs nu mevrouw een maatje minder op de voorgevel heeft zitten.

Monica Geuze

Onlangs besloot de presentatrice haar borstimplantaten te laten verwijderen voor een maatje minder. Deze twee vriendinnen laat ze nu vol trots zien aan haar volgers. En na al haar succesvolle jaren, zijn dit er een heleboel.

Carrière

Monica Geuze begint in 2014 met vloggen. Ze filmt dagelijks haar leven en deelt dit met haar volgers op YouTube. Inmiddels, bijna 10 jaar later behoort ze tot de BN'ers en timmert ze lekker aan de weg. Samen met vriend Kaj Gorgels heeft ze een succesvolle podcast en sinds kort een programma op Videoland. Daarnaast is ze ook te zien als presentatrice op de Nederlandse televisie en zit ze sinds dit seizoen als panellid bij The Masked Singer. Eén van de toppers op de buis tegenwoordig.

Maar de voormalig vlogger heeft meer in petto. Ze is namelijk werkzaam als ondernemer en heeft een behoorlijk succesvol bedrijf: Sophia Mae. Daarnaast investeert ze in een alcoholische versnapering. Ook deze blikjes drank gaan als een tierelier. Slimme meid dus, die Geuze.

Al met al een carrière waar je 'u' tegen zegt. En laat het nou ook nog eens zo zijn dat Monica haar uiterlijk ontzettend mee heeft zitten. Sexy en slim dus. En zelfs met maatje borstpartij minder, is de presentatrice een plaatje om te zien. Niks mis mee, Geuze.

Entertainment
  • Instagram, YouTube
  • NL Beeld / Heukers Media