doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

René van der Gijp deelt hét geheime recept voor een lange vrijpartij

Aan tafel bij de mannen van Vandaag Inside gaat het weer eens over één van de vaste onderwerpen: seks. Hoe kan het ook anders? Want seksuologe Eveline Stallaart is te gast aan de bar. Zoals gewoonlijk hebben de mannen zelf ook nog wel wat eigen ervaringen die ze willen delen met Nederland.
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
@media (max-width: 679px){#fig-650e96fad095f img.lazyloading{background: #eee;}#fig-650e96fad095f img{#fig-650e96fad095f img.lazyloading{width: 470px;height: 470px;}}@media (min-width: 680px) and (max-width: 680px){#fig-650e96fad095f img.lazyloading{background: #eee;}#fig-650e96fad095f img{#fig-650e96fad095f img.lazyloading{width: 624px;height: 624px;}}@media (min-width: 681px) and (max-width: 1320px){#fig-650e96fad095f img.lazyloading{background: #eee;}#fig-650e96fad095f img{#fig-650e96fad095f img.lazyloading{width: 1290px;height: 726px;}}@media (min-width: 1321px){#fig-650e96fad095f img.lazyloading{background: #eee;}#fig-650e96fad095f img{#fig-650e96fad095f img.lazyloading{width: 948px;height: 533px;}}René van der Gijp

Waar het eerst nog gaat over Poetin, wordt al gauw de overstap gemaakt naar de zomerhit op televisie van dit jaar: B&B Vol Liefde. De heren hebben namelijk genoeg te zeggen over de kandidaten en B&B-eigenaren van dit jaar. René van der Gijp geeft aan dat het rustig is in het programma op het moment. "Het zijn allemaal een beetje, ja, rare snuiters natuurlijk", aldus Gijp. De voormalig voetballer richt zich op seksuologe Eveline: "Ik heb niet het idee dat één van die snuiters zich seksueel aangetrokken voelt tot één van die anderen." De seksuologe is het direct met René eens.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

B&B Vol Liefde

Johan Derksen is ervan overtuigd dat er bij B&B Vol Liefde "geen wipjes worden gemaakt." Wilfred, René en Eveline zijn het unaniem eens. Bij B&B Vol Liefde wordt er niet gesekst. Stallaart is bekend van het programma Married At First Sight en heeft dus wel wat ervaring met dit soort type programma's. Johan is stellig over haar medewerking: "Ik vind het eigenlijk bijna misdadig dat jij ook aan zo'n programma meewerkt", begint Derksen. "Ik vind het namelijk te gek voor woorden dat mensen gaan trouwen met iemand die ze niet kennen", gaat De Snor verder. Johan vindt het vooral natte vinger werk. Eveline haar advies is vooral om een beetje tevreden te zijn met wat je hebt.

Het geheime recept voor een lange wip

Johan Derksen zou zichzelf in ieder geval nooit opgeven voor zo'n datingprogramma. Wilfred grapt dat de vrouwen in de rij staan voor De Snor. "Ik ben totaal niet geïnteresseerd in meisjes van mijn eigen leeftijd", aldus Derksen. Van der Gijp vraagt zich de reden hierachter af. "Heb je er wel eens op gezeten?", grapt Johan.

"Terwijl mensen op leeftijd echt wel goede seks hebben, lees ik steeds", voegt Wilfred toe. Eveline bevestigt dit direct. "70-plussers zijn echt beduidend actiever in hun seksuele leven, dan de jeugd", vertelt de seksuologe. Johan voelt zich helemaal in z'n nopjes. Eveline geeft aan dat ouderen gewoon lekker weten wat ze willen en lekker de tijd nemen tussen de lakens.

Genee vraagt zich dan direct af hoe lang en richt zich op Derksen: "Ik hoor net dat jij je record verteld hebt achter de schermen, of niet?" Johan gaat er niet op in en wijst direct met z'n vingertje naar Van der Gijp. "Hij heeft een geheim recept."

René vertelt een verhaal over een avontuurtje in een hotel in Groningen. "Ik was met een vriendin en ik had een blowtje genomen met één of twee, drie whisky'tjes. Ik denk twee", vertelt de voormalig voetballer. "Toen ben ik het gaan doen en er kwam geen eind aan. Ik ben om twee uur begonnen en was om kwart over vijf nog bezig", gaat Van der Gijp verder.

De volgende dag bij het ontbijt was het lichtelijk ongemakkelijk, aangezien anderen in het hotel wel hadden kunnen horen dat René de hele nacht aan het rammen was. "Heel vervelend is dat in een hotel, als ze naast je liggen te neuken", voegt Johan eraan toe. Hij geeft aan stiekem alleen maar jaloers te zijn.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws