Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Zien: Puck Moonen (27) laat topfit lijf zien op vakantiekiekjes

De voormalig profwielrenster is nog altijd druk met het fietsen. Waar ze dan ook normaal gesproken vooral foto's in haar fietspakkie met ons deelt, doet Puck eens gek en showt haar sportieve en sexy lichaam in bikini. Zonder fiets.

Puck Moonen

Pucks liefde voor de sport wielrennen is groot. Ze deelt veel over haar sportieve leven op haar Instagram-pagina. Dat mensen haar volgen uit interesse voor de sport, lijkt ons echter sterk, want eerlijk is eerlijk: waar het een ander er redelijk belachelijk uit kan zien in zo'n strak pakje met zo'n helm op, is de voormalig wielrenster gewoon een lekker wijf op een fiets. Deze keer trok ze alleen wat minder aan. Ook geen problemen mee.

De influencer is heerlijk aan het genieten van de zomer op het Griekse eiland Mykonos. En wat hoort er bij de zomer? Juist, influencers in weinig kleding. Je zou dan ook wel kunnen zeggen dat dit de beste periode van het jaar is. Deze plaatjes van Puck Moonen zijn in ieder geval erg leuk om naar te kijken.

De 27-jarige Puck is tegenwoordig actief als influencer. We zien het wel vaker, een (voormalig) topsporter die ook op het platform Instagram aardig aan de weg timmert. Voorbeelden hiervan zijn Jutta Leerdam, de knappe schaatsster. Ook Suzanne Schulting is absoluut niet vervelend om naar te kijken. De mooie shorttrackster deelt deze zomer ook nog eens beelden van haar workout in bikini. Heter dan dat wordt het bijna niet hoor.

Lang niet gek dat ze het zo goed doen op het platform, want deze meiden zijn niet alleen knap, maar ook nog eens topfit. Dat laat Moonen dan ook graag zien wanneer zij tijdens haar vakantie op een boot chillt.

Of Puck haar fiets zelfs heeft meegenomen naar de Griekse zon, dat weten we niet. Het zou ons in ieder geval niets verbazen. Wellicht maken we dan toch nog kans op een vakantiekiekje in bikini op de fiets? Net als Suzanne op haar sportmatje. Zou niet verkeerd zijn, Moonen. Lang leve de zomer.

Sport
  • Instagram
  • NL Beeld / Heukers Media