Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Zien: Dit model is de knappe vriendin van Feyenoord-keeper Justin Bijlow 

Voor landskampioen Feyenoord begint vrijdag het voetbalseizoen. In de eigen Kuip mogen de Rotterdammers het in de Johan Cruijf-schaal opnemen tegen bekerwinnaar PSV. Het zou zomaar kunnen dat Justin Bijlow bij Feyenoord in het doel staat, maar wist je dat de goalie ook een hele knappe vriendin heeft?

Bijlow

Keepers zijn in het veld niet van het scoren, ze moeten vooral zorgen dat de tegenstander niet scoort. Buiten het veld om weet Bijlow echter wel te scoren. Zo heeft hij een relatie met model Dayenne Huipen. Dat ze model is, is dan ook meer dan terecht want ze ziet er zeer goed uit.

Om op te laden voor het nieuwe seizoen is het stel samen met hun kindje op vakantie gegaan naar Ibiza. Het is op Ibiza een stuk beter weer dan in Nederland. Daarom zien we op Instagram vooral foto’s in bikini. Wij hopen daarom dat het stel snel weer een tripje naar Ibiza boekt.

Naast haar modellenwerk studeert Huipen ook nog. Ze studeert Styling en Vormgeving aan de Artemis Academie in Amsterdam. Onze Dayenne is een bezige bij. Hopelijk houdt ze nog wel tijd over om mooie plaatjes voor haar Insta te schieten.

In een interview met Voetbalzone heeft Huipen toegegeven dat haar lichaam niet helemaal puur natuur is. Af en toe laat ze iets doen: “Ik heb wel wat laten doen en ik ga ook werken in die branche”, vertelde ze destijds. Naar ons inziens zijn de cosmetische ingrepen goed gelukt. Ze vindt dat iedereen moet doen waar diegene blij van wordt. Wij worden in ieder geval heel blij van haar.

Sport
  • Voetbalzone, FHM, Instagram
  • NL Beeld / Regiofotografie