Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Man verliest bijna 25.000 euro omdat hij dacht een relatie te hebben met een prostituee

Een man uit het Brabantse Drimmelen lijkt een andere opvatting te hebben over bezoekjes aan een prostituee dan de meeste mensen. De desbetreffende man dacht namelijk een relatie te hebben met de vrouw.

prostituee

De Telegraaf schrijft dat de Brabander dacht dat de vrouw van lichte zeden bij hem in zou trekken. De vrouw had hier echter geen belang bij. De man vroeg hierom zijn geld terug. Uiteindelijk moest het zelfs tot een rechtszaak komen... Van de rechter kon de bewoner uit Drimmelen ook geen steun verwachten: “Liefde is nou eenmaal niet te koop”, is te lezen in het vonnis.

Duizenden euro's

De Brabander sprak in 2020 regelmatig af met de Hongaarse dame. Binnen afzienbare tijd wilde hij graag een relatie met de Hongaar. Via WhatsApp stuurde hij de prostituee een liefdesverklaring en maakte gezamenlijke toekomstplannen.

De man betaalde duizenden euro’s aan haar. Hiermee wilde hij onder andere nog meer orale seks, spannende foto’s en chatgesprekken. Verder maakte hij een bedrag over waarmee ze samen een nieuw leven zouden beginnen. In totaal kostte dit hem bijna 25.000 euro. Oei.

De Drimmelaar heeft echter iets te snel conclusies getrokken. De liefde was namelijk niet wederzijds. Toen de publieke dame benadrukte dat ze niet bij hem in wilde trekken begreep de Brabander dat hij er was ingeluisd. Daarom stapte hij naar de rechter in een poging om zijn geld terug te krijgen.

Hoger beroep

In eerste instantie leek de man nog een sterke zaak in handen te hebben. Zo gaf de kantonrechter hem eind vorig jaar gelijk. Dit had er echter ook mee te maken dat de Hongaarse vrouw destijds niet kwam opdagen.

Onlangs heeft het hoger beroep plaatsgevonden. De rechter oordeelde nu dat uit de chatgesprekken viel op te maken dat het ging om escortdiensten en dat het hier niet gaat om verstrekte leningen.

De man laat het er niet bij zitten. Zijn advocaat laat weten dat de Brabander in hoger beroep wil gaan bij het gerechtshof. Dus dit verhaal krijgt nog wel een staartje. Spannend.

Bizar
  • De Telegraaf, For Him Magazine
  • Adobe Stock