Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Zien: Jutta Leerdam deelt prachtige foto's in strakke bikini

Jutta Leerdam is dolgelukkig met haar vriend Jake Paul. Sindsdien lijkt het erop dat de schaatsster figuurlijk gezien wat wildere haren heeft gekregen en dat vinden wij helemaal niet erg.

Jutta Leerdam

Leerdam is momenteel druk aan het trainen voor het schaatsseizoen. Tijdens het trainen heeft ze echter ook nog even de tijd gevonden om mooie foto’s van haar vakantie in 2022 op Instagram te posten.

Op de foto is te zien dat Leerdam een ongelofelijk atletisch lichaam heeft. Ze heeft deze foto’s vorig jaar laten maken op haar ‘sisters trip’ samen met haar zus Merel. Op de foto is te zien dat Jutta in een strakke zwarte bikini poseert in een beekje. Dat dit plaatje gewaardeerd wordt door haar volgers is duidelijk. De bikinifoto is namelijk al meer dan 267.000 keer geliket.

Aangezien haar vriend professioneel bokser is kan Jutta nu samen met haar vriend aan haar conditie werken. Sporten is toch leuker als je het samen met je geliefde doet. Onlangs postte het stel een video waarin te zien is hoe ze in- en ontspanning combineren. Overigens is vanaf 1 augustus de documentaire UNTOLD: Jake Paul The Problem Child te zien op Netflix. Een documentaire over het turbulente leven van de vriend van Jutta.

Zowel in de liefde als in de sport is de schaatsster succesvol en daar komen leuke dingen bij kijken. Zo werd onlangs Jutta haar wassen beeld in Madame Tussauds onthuld. Leerdam is de eerste vrouwelijke sporter die een beeld heeft in het museum.

Al met al lijkt het erop dat Jutta goed in haar vel zit. Ze is fanatiek aan het trainen om het komende schaatsseizoen weer prijzen te pakken. Daarnaast maakt ze tijd om samen met haar vriend Jake Paul flink te genieten van het leven. Wij zijn in ieder geval blij om te zien dat het goed lijkt te gaan met Jutta. Dat levert namelijk heerlijke plaatjes op.

Sport
  • Instagram
  • NL Beeld / Patrick van Emst