Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Hier denkt Emma Wortelboer soms aan als ze met zichzelf speelt: 'Heel sick'

Ieder z'n ding...

Emma Wortelboer

Seksuele voorkeuren heb je in vele soorten en maten. Sommige mensen worden kleddernat van leer of latex, anderen krijgen een harde van bibliothecaressen of een gigantische bos haar tussen de benen. Kortom, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Toch hoor je af en toe een fetisj voorbijkomen waarvan je denkt: 'Goh, da's apart...'. De fantasieën van Emma Wortelboer zijn daarop geen uitzondering.

Succes

De BNNVARA-presentatrice staat sowieso al bekend als een bijzonder typje, vooral na haar hysterische geschreeuw bij het Songfestival. Maar ook binnen de muren van de slaapkamer blijkt de blondine soms bijzonder uit de hoek te komen.

In een TikTok-video die rondgaat op social media ligt Wortelboer op een tapijtje naast Jurre Geluk, een programmamaker die ook werkzaam is voor BNNVARA. Geluk: 'Wat is het raarste waar je ooit op hebt gem4sturbeerd?'

Emma lacht in de camera. "Mijn eigen succes. Hahahaha."

Jurre Geluk lijkt te twijfelen aan de serieusheid van het antwoord. "Meen je dat?" vraagt hij. "Dat is echt heel sick. (...) Dit is echt mental."

Niet de eerste keer

Dat Wortelboer bloedserieus is, blijkt uit een Veronica Superguide-interview uit 2021. In gesprek met Maxim Hartman zei ze toen niet alleen dat ze "de nummer 1-presentatrice van Nederland kan worden", maar ook dat ze de opwinding van live tv lekkerder dan seks vindt. Wortelboer: "Ik ben ook wel eens klaargekomen hè, puur door te fantaseren over succes."

Het is dus te hopen voor Emma dat haar tv-carrière voorlopig niet opdroogt...

Bizar
  • JuiceChannel, TikTok
  • NL Beeld / Patrick van Emst