Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Exclusief: defensieambtenaar in de cel voor kopschoppen in Maastricht

Een ambtenaar van het ministerie van Defensie zit in voorarrest voor het meerdere malen tegen het hoofd schoppen van een man tijdens een vechtpartij in Maastricht. Dat bevestigt Renate Peters, woordvoerster van het Openbaar Ministerie (OM) in Limburg, tegenover Panorama.

Kopschoppen

“Het gaat om een vechtpartij in de nacht van 4 mei waarbij er ruzie was tussen een onbekend gebleven slachtoffer en drie andere personen,” legt Peters verder uit. “Een van de drie schopt het slachtoffer meermalen tegen het hoofd. Deze persoon is aangehouden en voorgeleid en komt deze week in de raadkamer van de rechtbank. Hij is als burger werkzaam bij Defensie.”

De verdachte defensieambtenaar uit Gelderland was met een groepje bekenden op bezoek in Maastricht en besloot op donderdag 4 mei een avondje te gaan stappen in diezelfde Limburgse hoofdstad. De bovengenoemde vechtpartij vond volgens bronnen rondom het onderzoek plaats in de buurt van een horecagelegenheid in de binnenstad van Maastricht.

Buiten op straat werd deze kloppartij vastgelegd door meerdere bewakingscamera’s. Op beelden hiervan is te zien dat de verdachte defensieambtenaar het slachtoffer meerdere keren van achter tegen zijn hoofd aan schopt. De man is inmiddels verhoord door de politie en zit nog altijd achter slot en grendel.

Nieuws
  • Adobe Stock