Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Nederlandse vrouw (23) opgepakt wegens 'losbandige groepsseks' op Filipijnen

Waar de één ervan houdt, zijn ze er op de Filipijnen blijkbaar niet zo heel erg gek op. In ieder geval niet op openbare plekken, zoals een resort. Afgelopen zondag werd er een 23-jarige Nederlandse toeriste opgepakt op verdenking van een potje losbandige groepsseks op het eiland Siargao. In het bijzijn van kinderen. Classy.

Filipijnen

Samen met de rest van de deelnemers van de vermeende vrijpartij is de vrouw gearresteerd door de Filipijnse politie in het plaatsje General Luna. Ze wordt verdacht van een vrij gênant strafbaar feit, kunnen we wel stellen: losbandige groepsseks. Onze landgenote was in ieder geval niet alleen, de drie andere westerse toeristen moesten ook meekomen.

Onzedelijk en wellustig gedrag

De 23-jarige Nederlandse serveerster was samen met drie Duitsers. Een 25-jarige vrouwelijke arts, een 29-jarige politieagent en een andere 29-jarige man.

De groep was onder invloed, drong zonder toestemming een bar binnen op het resort en ging zonder kleding aan de zee in, zo schrijven lokale media. Vervolgens leek het de vier toeristen volgens het politierapport een goed idee om aan de bar seksuele handelingen uit te voeren. Slim. In het bijzijn van andere gasten en kinderen. Nog slimmer.

De vier toeristen, waaronder de Nederlandse serveerster zijn uiteindelijk opgepakt vanwege ‘onzedelijk en wellustig gedrag’. De burgemeester van het eiland Siargao zegt er het volgende over: “We verwelkomen iedereen op ons prachtige eiland Siargao en hier in General Luna, maar we tolereren geen onzedelijke, wellustige en schandalige handelingen in het openbaar, vooral niet in aanwezigheid van kinderen”.

Kinderen op het resort

De gasten van het resort waren dus niet alleen volwassenen, er waren naar verluidt ook kinderen bij toen het gebeurde. Zo zou er een minderjarig meisje weggerend en gevallen zijn, nadat ze de groep had gezien. Een ander kind moest volgens getuigen overgeven na het zien van de handelingen van de vier losbandige toeristen.

De groep is na een korte klopjacht in hun vakantieverblijf opgepakt. Het Nederlandse ministerie van Buitenlandse Zaken laat aan de Telegraaf weten niet bekend te zijn met de situatie van de 23-jarige Nederlandse vrouw. Het is dan ook niet duidelijk of de vrouw nog vastzit.

Nieuws
  • Hart van Nederland, de Telegraaf
  • Pexels