Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Arnold Schwarzenegger heeft lak aan lokale overheid en fixt het zelf wel

Hij won ooit een Golden Globe, maar nu vast ook de 'buurman van het jaar-award'. In de wijk Brentwood in Los Angeles besluit Schwarzenegger namelijk om een weg te repareren. De buurt is hem ontzettend dankbaar!

Schwarzenegger

De filmster is de voormalig gouverneur van Californië en voelt zich nog altijd geroepen om het beste voor zijn buurt te doen. Op Twitter post Schwarzenegger een video waarin te zien is dat hij met voorverpakt beton de weg repareert. Onder de foto in het bericht: “De hele buurt is van streek over deze gigantische kuil die fietsen en autorijden al weken onmogelijk maakt. Ik ben er met een team op uit gegaan om het te repareren”.

“Ik zeg altijd: laten we niet klagen, laten we er iets aan doen.”

Gemeente laat op zich wachten

De Terminator stond met zijn werkschoenen, leren jack en zonnebril op zijn hoofd het beste voor zijn buurt te doen. De gemeente liet namelijk al drie weken op zich wachten. Volgens de lokale autoriteiten had de gemeente het erg druk met het verbeteren van de wegen in LA. Er waren in totaal 20.000 meldingen. Door Schwarzenegger zijn dat er weer wat minder. Wat een topgozer!

Entertainment
  • De Telegraaf
  • NL Beeld / BrunoPress