Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Officieel: ijskoningin Jutta papt aan met YouTube-ster Jake Paul

Relatienieuws: de geruchten gingen al langer de ronde, zeker nadat sterrenblog TMZ meldde dat de twee zoenend waren gespot, maar nu heeft schaatsster Jutta Leerdam op Instagram bevestigd dat ze een relatie heeft met de Amerikaanse YouTube-ster Jake Paul.

Jutta Leerdam

Het is niet de YouTuber die in opspraak raakte na een vlog in een Japans ‘zelfmoordbos’ of die ene die een groot cryptoschandaal aan zijn kont heeft hangen. Dat is Logan Paul, de oudere broer van Jake. Onze eigenste Jutta is gevallen voor de minder controversiële YouTuber van de twee. Op Instagram toont het kersverse stel zich smoorverliefd.

Jutta had tot vorig jaar een relatie met collega-schaatser Koen Verweij. Nadat juicekanalen in de gaten kregen dat Koen zich niet heel monogaam gedroeg, strandde die relatie. De twee gingen naar eigen zeggen als vrienden uit elkaar. In Nederland ging bij menig zelfoverschattend heteroman de vlag uit omdat de Hollandse ‘schaatsbabe’ weer vrijgezelf was. Toch zocht de ijskampioene het hogerop, in Californië.

Internationaal fenomeen

Hoe Jutta en Jake elkaar precies kennen is onduidelijk. Wat zeker is, is dat de twee samen een influencer-imperium van jewelste hebben. Jutta is goed voor zo’n 4,1 miljoen volgers en Jake heeft er maar liefst 22,5 miljoen. Jutta zal een dezer dagen ook te gast zijn in de succesvolle podcast van Jake Paul. De schaatsster kan wel eens een internationaal fenomeen worden, dat staat vast.

Entertainment
  • NL Beeld / Proshots