Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Moeder Lil Kleine kraakt haar eigen zoon af

Van je familie moet je het hebben...

Lil Kleine

Jorik Scholten alias Lil Kleine is de afgelopen tijd flink aangepakt in de media. Eerst de verhalen over een mishandeling op Ibiza, toen autodeur-gate, een arrestatie en daarna de rest van de vuile was die ex Jaimie Vaes het internet op slingerde. Als gevolg van alle ophef verloor de rapper zijn samenwerking met Sony Music. En ook podia en festivals staan inmiddels niet meer te springen om de korte muzikant te boeken.

Maar goed, wie zich brandt, moet op de blaren zitten, zullen we maar zeggen. Bovendien heeft hij natuurlijk zijn familie waar hij op terug kan vallen. Nou ja, deels dan. Want hoewel Scholten een prima relatie met zijn vader schijnt te hebben, is de band met zijn moeder op dit moment belabberd.

'Nooit respect gehad'

En wat doe je dan als gebrouilleerde zoon en moeder? Met elkaar om tafel met een kop koffie en een sprits? Even een belletje doen om de lucht te klaren? Nee, natuurlijk niet. Moeder Babette Kleine Verhoef spuwt haar gal in de Story.

Volgens Verhoef zit haar zoon Jorik vol haat en heeft hij nooit respect gehad. Niet voor haar, niet voor andere mensen. "Ja, misschien voor zijn vader", legt de verbitterde moeder uit. "Maar ik heb nooit meegemaakt dat Jorik respect heeft voor andere mensen. Hooguit dat hij tegen ze opkijkt, maar dat is wat anders."

Of het ooit nog goedkomt tussen haar en haar zoon? Babette denkt van wel: "Ik ben heel geduldig."

Kleinzoon en (ex)schoondochter

Haar kleinzoon heeft ze nooit gezien, maar Babette Verhoef maakt zich wel degelijk druk om de kleine Lio, vooral omdat zijn leven grotendeels uit "ruzie en ellende tussen zijn ouders" bestaat, aldus de kersverse oma.

Ook van Jaimie Vaes vindt ze wel wat. De moeder van haar kleinzoon zou Lio als een soort gadget zien. "Heel zielig", zegt ze daarover. Daarnaast vindt ze dat Vaes nooit via de media naar buiten had moeten brengen dat de kleine Lio een vorm van autisme heeft. Haar kleinzoon zou op deze manier een stempel hebben gekregen waar hij volgens haar nooit meer vanaf komt.

Bert van Leeuwen van Het Familiediner, lees je mee?

Entertainment
  • Shownieuws, Story
  • NL Beeld / BrunoPress