doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Lil Kleine laat van zich horen: 'Roem, geld, drank en drugs is een gevaarlijke cocktail'

Zijn ex Jaimie Vaes heeft meermaals haar verhaal gedaan in de media, maar vanuit de hoek van Lil Kleine bleef het redelijk stil. Tot nu.
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
@media (max-width: 679px){#fig-641d3fd512ce6 img.lazyloading{background: #eee;}#fig-641d3fd512ce6 img{#fig-641d3fd512ce6 img.lazyloading{width: 470px;height: 470px;}}@media (min-width: 680px) and (max-width: 680px){#fig-641d3fd512ce6 img.lazyloading{background: #eee;}#fig-641d3fd512ce6 img{#fig-641d3fd512ce6 img.lazyloading{width: 624px;height: 624px;}}@media (min-width: 681px) and (max-width: 1320px){#fig-641d3fd512ce6 img.lazyloading{background: #eee;}#fig-641d3fd512ce6 img{#fig-641d3fd512ce6 img.lazyloading{width: 1290px;height: 726px;}}@media (min-width: 1321px){#fig-641d3fd512ce6 img.lazyloading{background: #eee;}#fig-641d3fd512ce6 img{#fig-641d3fd512ce6 img.lazyloading{width: 948px;height: 533px;}}Lil Kleine

Over Jaimie Vaes en Jorik Scholten, zoals Lil Kleine echt heet, is de afgelopen maanden genoeg geschreven. Over de video waarin de rapper zijn (inmiddels ex-) vriendin lijkt te mishandelen met een autodeur, bijvoorbeeld. En natuurlijk de relatiebreuk die daarop volgde. Of over de strijd die het stel in de rechtbank voerde over een paar dure horloges.

Kortom: de schijnvertoning van het gelukkige showbizz-stelletje is uiteengespat. En hard ook.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

Onder andere de vele interviews van Vaes hebben daaraan bijgedragen. De influencer had naar eigen zeggen wel vaker last van het gewelddadig gedrag van Lil Kleine. Hij zou haar onder meer op Ibiza mishandeld hebben en daar ook Koen Kardashian, een vriend van Jaimie, een blauw oog hebben gemept.

Lil Kleine lucht zijn hart

Vanuit 'kamp Kleine' bleef het daarentegen vrij stil. Op enkele reacties via zijn advocaat en korte interviewtjes na dan. Tot gister, toen Lil Kleine een Instagram-bericht het internet op slingerde, waarin hij zijn hart lucht over alle ophef rondom zijn persoon.

Naast een foto waarop hij samen met collega-rapper Boef poseert, laat Lil Kleine weten dat muziek 'zijn uitlaatklep' is. "Ik brak door op mijn 16e en heb ongelooflijk veel succes gekend en records verbroken", aldus Scholten. "Dit bracht mij ontzettend veel moois maar had ook een donkere kant. Roem, geld, drank en drugs is een gevaarlijke cocktail."

Kleine zegt dat hij 'vanuit die cocktail' in zijn relatie met Vaes is gestapt. Een relatie die volgens hem het slechtste in beiden naar boven heeft gehaald, maar wat ook iets moois heeft opgeleverd, namelijk zoon Lío.

Volgens Vaes heeft de rapper zijn zoontje na de breuk ruim een jaar niet opgezocht. Dat jaar is 'een nachtmerrie' geweest, zegt Lil Kleine. Zijn zoon is volgens hem nu de reden dat hij 'een beter mens wil worden', al zal hij 'nooit de ideale schoonzoon zijn', aldus de rapper over zichzelf.

'Nooit mijn mond open getrokken'

In de Instagram-post laat Scholten weten een nieuw nummer uit te brengen met Boef.

Kleine: "Ik ben al heel lang stil, en heb nooit mijn mond opengetrokken, of met modder gegooid. Er zijn zoveel verhalen over mij waarin ik mezelf totaal niet herken. Op dit nummer vertel ik mijn kant van het verhaal. Aan het einde van de dag zijn we allemaal verantwoordelijk voor onze eigen keuzes. Voor mij is dit nummer een manier geweest om een hoofdstuk af te sluiten en hoop ik dat de toekomst er voor iedereen positief uit ziet."

Het onderzoek naar de vermeende mishandeling met de autodeur loopt nog.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws