Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Kleuters Limburgse basisschool vinden coke en proeven ervan

Dit had heel slecht kunnen aflopen...

Coke

Foto ter illustratie

Het had behoorlijk slecht kunnen aflopen: vier jonge kinderen vonden een zakje met cokeresten en proefden ervan. Het gebeurde vorige week net buiten het terrein van een school in het Limburgse Tegelen, vlakbij Venlo. De kinderen troffen het zakje met wit poeder aan in de bosjes, maakten het open en staken de restjes drugs in hun mond.

Een medewerker van de school zag het gelukkig gebeuren en greep direct in. De hulpdiensten werden ingeschakeld en voor de zekerheid werden de kinderen naar het ziekenhuis gestuurd ter controle. Niet veel later werden ze in goede gezondheid naar huis gestuurd, aldus Hart van Nederland, dat contact heeft gehad met een woordvoerster van de scholengemeenschap.

Kleuters

De exacte leeftijd van de kinderen is niet bekend, maar lokale krant De Limburger weet te melden dat het om kleuters gaat. De krant meldt ook dat er na het incident een bijeenkomst is georganiseerd met ouders, directie en politie. "Daarmee is wat ons betreft de zaak afgehandeld", aldus de politie.

Er wordt verder dus geen onderzoek gedaan naar de herkomst van het witte poeder, dat na een test inderdaad coke bleek te zijn.

Bizar
  • De Limburger, HvN
  • Unsplash