Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Komt Heleen van Royen (58) weer in Playboy? 'Binnenkort koffiedrinken'

Is de bijna 60-jarige brunette binnenkort te zien in Neerlands bekendste blotevrouwenblaadje? 'Toevallig vandaag benaderd.'

Heleen van Royen

Heleen van Royen traint zich de laatste tijd het zweet in de bilnaad. Op Instagram vertelt de brunette dan ook regelmatig over haar vorderingen, met daarbij natuurlijk het nodige fotobewijs. Wat blijkt? De schrijfster ziet er fitter uit dan menig twintiger of dertiger. Sterker, de eerste tekenen van een kneiterharde sixpack zijn al te ontdekken op de platte buik van mevrouw van Royen.

Niet dat ze haar Instagram-volgertjes dagelijks van blootmateriaal voorziet, maar wie door haar tijdlijn scrolt, ziet dat de 58-jarige zo'n rood bikinietje nog prima kan hebben. En hetzelfde geldt voor de loeistrakke sportleggings die ze tijdens het trainen draagt.

Koffie drinken

In talkshow HLF8 wordt donderdagavond duidelijk dat ook presentator Sam Hagens heeft gekoekeloerd naar foto's van Heleen. Aan tafel showt hij een Playboy uit 2006, het jaar dat Van Royen de cover sierde. "Een prachtige foto", oordeelt hij. "Is het tijd voor een nieuwe?"

Heleen op de cover in het decembernummer van 2006.

"Nou, ze hebben letterlijk vanmiddag gemaild naar mijn pr-manager, of ik weer wilde", reageert Van Royen met fonkelende ogen, "want dit is 17 jaar geleden."

Sam Hagens herhaalt zijn vraag: ga je het doen? "Daar moet ik nog even over nadenken. Dat weet ik nog niet", lacht de afgetrainde columniste, die de aanbieding duidelijk serieus in overweging neemt. "Dan moeten we eerst even onderhandelen over bedragen."

Nou, dat komt vast wel goed. Een bron bij Playboy stelt bovendien dat Heleen binnenkort een bak koffie gaat doen met een delegatie van het blad. Het zou dus maar zo kunnen dat de geschiedenis zich na 17 jaar herhaalt. Wij zeggen: doen!

Entertainment
  • HLF8
  • NL Beeld / BrunoPress