doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Op deze manier maak je je filmavond nog comfortabeler

Popcorn? Check! Goede (of juist slechte) film paraat? Check! Het enige dat nu nog ontbreekt is een comfortabele plek waar je urenlang kunt zitten. Nu kun je ervoor kiezen om je woonkamer om te bouwen tot kussenfort met groot luchtbed, maar een fijne hoekbank is veel fijner.
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
@media (max-width: 679px){#fig-6472f725302ea img.lazyloading{background: #eee;}#fig-6472f725302ea img{#fig-6472f725302ea img.lazyloading{width: 470px;height: 470px;}}@media (min-width: 680px) and (max-width: 680px){#fig-6472f725302ea img.lazyloading{background: #eee;}#fig-6472f725302ea img{#fig-6472f725302ea img.lazyloading{width: 624px;height: 624px;}}@media (min-width: 681px) and (max-width: 1320px){#fig-6472f725302ea img.lazyloading{background: #eee;}#fig-6472f725302ea img{#fig-6472f725302ea img.lazyloading{width: 1290px;height: 726px;}}@media (min-width: 1321px){#fig-6472f725302ea img.lazyloading{background: #eee;}#fig-6472f725302ea img{#fig-6472f725302ea img.lazyloading{width: 948px;height: 533px;}}hoekbank

De grootste frustratie van een filmavond is niet een slecht internetbereik – hoe vervelend dat ook kan zijn – maar waar je al je snacks en drinken haalt. Zakken chips, een bak verse popcorn, borrelnootjes en vergeet de drank niet. Grote kans dat je schoot te klein is. Kies voor comfort en gemak en koop een hoekbank. Dat heeft immers een hoop voordelen!

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

Meer ruimte voor snacks

Zoals we net al aangaven, een filmavond is niet compleet zonder een voorraad eten en drinken om de film door te zitten. En een beetje bankhanger weet hoe fijn het is als alles binnen handbereik is. Maak het je zelf daarom makkelijk en gebruik alle ruimte van je hoekbank. Benut elk kussen alsof het een tafel is en stal al jouw eten uit. Kies voor een mix van zoete en hartige snacks, of gooi de frituur aan en maak je eigen bitterballenbuffet inclusief sauskeuze. Je filmervaring zal nog beter worden!

Netflix & Chill?

Is de film niet zo leuk, maar je gezelschap wel? Dan biedt een hoekbank ook een hoop uitkomsten. Zo is er genoeg ruimte om tegen elkaar aan te liggen, maar is het ook handig wanneer je het toch niet zo gezellig hebt – omdat die persoon bijvoorbeeld in slaap valt op het moment dat Thanos met zijn vinger knipt. Of Luke Skywalker erachter komt dat zijn vijand stiekem zijn vader is. In dat geval is een grote bank ideaal om elkaar wat ruimte te geven. Tip van ons: zorg voor een bank met twee hoeken zodat er genoeg ruimte is voor jullie snacks én kun je alsnog met de benen omhoog zonder dat je elkaar überhaupt hoeft aan te raken. Bij Woonsquare vind je gelukkig een hoop banken in verschillende formaten; van mini hoekbank tot XXL-hoekbank. Zo vind je er altijd eentje die bij jouw wensen past.

Genoeg slaapplek voor je vrienden

Zijn jij en je vrienden alle seizoenen van The Mandelorian aan het bingen? Gelukkig hoef je je geen zorgen te maken wie er bij je in bed komt liggen en wie naast de hondenmand. Met een hoekbank heb je namelijk altijd voldoende plek voor onverwachte gasten. Alleen wat dekens of slaapzakken en je bent klaar. Ideaal voor als een filmavond uitloopt in een borrelavond en niemand de Bob wil zijn of naar huis wil – want een hoekbank nodigt altijd uit om te blijven zitten. Laat de flesjes maar ploppen, want jij hebt genoeg slaapplek!

Avondje doorhalen

Na een avond bingen is het heel logisch dat je geen zin hebt om op te staan en naar je bed te lopen. Soms kost dat heel veel moeite, en dat is helemaal niet nodig. Vooral niet als je nog niet klaar bent met kijken. Met een comfortabele hoekbank in je woonkamer kun je gelukkig de nacht gewoon doorhalen. Of je nu kiest om alle delen van Harry Potter te kijken of gaat tukken: comfortabel wordt het zeker. Zorg ervoor dat je afstandsbediening en de snacks binnen handbereik liggen en je hoeft de hele avond niet meer te bewegen. Misschien nog een koelbox naast de bank zodat je ook nog koude drankjes hebt? Klinkt ons als muziek in de oren!

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws