Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Tussenstand: bijna 15.000 extra volgers voor Katja sinds borstenfoto

Hebben de koplampen van Katja meer mensen naar haar Instagram-pagina gelokt? Precies honderd dagen na publicatie van de pikante foto maken we de balans op.

Katja Schuurman

Eind november schudde Schuurman het internet wakker met een mooie plaat van haar blote knalballen. Nou ja, bloot, bloot. Op de foto die Katja op Instagram plaatste, staat ze ergens in een tropische watertje met haar handen voor haar tepels. Zwoel kijkend in de lens richtte de brunette zich tot de social media-meute.

"Mijn aantal volgers blijft al een poosje zo steken", aldus de actrice, "dus bij wijze van sociaal experiment; benieuwd of dit helpt."

De reacties op haar 'sociale experiment' waren wisselend. Sommige mensen vonden het een beetje een goedkope actie en ontvolgden haar account juist. Anderen ramden ongetwijfeld direct die 'volgknop' in. Maar de vraag is natuurlijk: heeft het onderaan de streep iets opgeleverd? Exact honderd dagen na publicatie van de spannende strandfoto maken we de balans op.

Extra volgers?

Op moment van schrijven staat de teller op 481.837 Instagram-volgers. Katja nadert dus de half miljoen, waarvoor hulde. Honderd dagen terug, toen de 48-jarige seksbom de zwart/witfoto het internet op slingerde, telde haar pagina iets meer dan 467.000 volgers. Conclusie: Schuurman heeft er sindsdien bijna 15.000 volgers bijgekregen - een vol ADO-stadion dus, om het even visueel te maken.

Is dat allemaal dankzij die ene sexy plaat? Vast niet. Maar haar ontblote voorbumper heeft in ieder geval geen periode van krimp ingeluid op Instagram. En wat ons betreft maakt ze van die 'sociale experimenten' een maandelijkse wekelijkse dagelijkse gewoonte.

Melk de witte motor

Ook een andere Instagram-post van Schuurman leidde een tijdje geleden tot wat ophef - lees: een storm in een glas water. Eind januari knalde de actrice een foto online, waarop ze met een pak melk in haar hand op het aanrecht was afgebeeld. En oh ja: haar tepels knallen bijna uit haar hemdje.

"Zo. Nu eerst een pak melk. (En ja inderdaad #freethenipple #✊🏽)", schreef Katja naast de foto. Wat denk je? Haatcomments. Niet eens om de priemende tepels, nee, het ging de woedende menigte om de melk. Want zuivel promoten, hoe durft ze!

Gelukkig werden de azijnzeikers in de commentsectie snel overstemd door een compleet leger melkliefhebbers (en liefhebbers van dat waar melk geproduceerd wordt).

Entertainment
  • NL Beeld / BrunoPress