Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Saskia's secrets: Onemanshow zonder voorprogramma

Elke week vertelt escort Saskia van bureau Deepest Secrets over haar belevenissen. Uit de editie van woensdag 1 februari 2023: de man die per se wilde dat ze een slipdress droeg. “Ik was een beetje de kluts kwijt, niet mogen pijpen had ik nog nooit meegemaakt.”

Saskia

Mijn klant bleek 28 jaar en had niet per se een bijzonder uiterlijk. Bijzondere wensen had hij wel. Ik moest een slipdress aan van hem, hij stuurde zelfs een fotootje van wat hij ongeveer in gedachten had. Het leek meer op een leren jurk dan op een slipdress zag ik, maar ik had wel iets in de kast hangen wat er op leek. Dacht ik. Ik trok het aan voor hem en vertrok naar zijn appartement. Het was stervenskoud in dat dunne jurkje, maar dat geeft niet, alles om de klant blij te maken.

Hij straalde helemaal toen hij de deur voor me opendeed. Hij vond me zo prachtig, bleef hij maar zeggen. Ik was helemaal blij. Hij wilde meteen door naar boven. “Niet voor de seks hoor,” zei hij snel toen hij mijn geschrokken gezicht zag. Beneden was het een te grote troep om een vrouw te ontvangen, vond hij. Ik kon dat niet controleren, maar ik nam het van hem aan en ging mee naar boven.

Daar had hij naast het bed een tafeltje met twee stoeltjes klaargezet. Op het tafeltje stond werkelijk van alles: popcorn, Oreo-koekjes, fruit, drankjes, hij had echt flink uitgepakt. Leuk vind ik dat altijd als klanten dat doen, al eet ik er meestal niet veel van: klanten verwachten van mij toch iets anders. Ook deze klant. Hij wilde het rustig aan doen zei hij, maar had wel binnen drie minuten al mijn kleren uitgetrokken. Soms wil het hoofd nou eenmaal iets anders dan het lichaam, zo gaat dat. Geen probleem. We zoenden een tijdje en toen wilde ik hem gaan pijpen, maar dat had ik verkeerd gedacht.

Pijpen wilde deze man niet. Waarom hij het niet wilde, werd niet helemaal duidelijk. Maar de volgende keer zou het misschien wel mogen, zei hij. Ik was een beetje de kluts kwijt inmiddels, niet mogen pijpen had ik nog nooit meegemaakt. Pijpen is mijn specialiteit en mannen kunnen meestal niet wachten tot ik ermee begin. Deze date liep wel heel erg anders dan ik gewend was. Ik besloot het verder maar bij hem te laten om aan te geven wat hij wilde.

Zonder verdere voorbereidingen wilde hij gewoon neuken. Hij bepaalde het tempo en maakte er een beetje een onemanshow van. Op zich heb ik daar niks op tegen. Hij betaalt ervoor, dus hij mag bepalen wat we doen. Maar om het echt een beetje leuk in bed te maken, werkt het beter als er een beetje samenwerking is. It takes two to tango, denk ik altijd. Maar de tango had deze klant niet vaak gedaan, gok ik.

Het neuken duurde niet lang en na afloop was er vrij veel tijd over. Hij had me twee uur geboekt, dus ik probeerde een beetje te kletsen met hem. Maar op de vragen die ik stelde, kwam elke keer wel heel weinig antwoord. Zelf iets terug vragen, deed hij ook niet echt, dus het was hard werken voor mij om het een beetje leuk te houden. Na een tijdje wilde hij nog een keer neuken, weer volgens hetzelfde schema van zoenen, niet pijpen, niet aftrekken en verder ook geen voorwerk. Ik moest gewoon gaan liggen en hem over me heen laten komen. Dat deed ik maar dus.

Toen het tijd werd om te gaan, vroeg ik hem hoe de date hem bevallen was. Hij was de hele tijd heel blij geweest, dus ik verwachtte een positief antwoord. Maar hij was niet zo tevreden, zei hij. Ten eerste was de slipdress die ik aanhad toch niet goed. Hij liet me een andere foto zien van het door hem bedoelde kledingstuk en inderdaad was dat niet het jurkje waarmee ik de kou getrotseerd had. Het was eerder een soort hempje, niet het leren jurkje dat hij op de eerste foto gestuurd had.

Hij wilde het rustig aan doen zei hij, maar had wel binnen drie minuten al mijn kleren uitgetrokken

Verder vond hij dat ik hem niet genoeg gezoend had. Ik had hem overal op zijn lichaam moeten zoenen en dat had ik inderdaad niet gedaan. Ik wilde dat wel, maar durfde niet goed, ik was gewoon onzeker over waar ik mijn lippen mocht plaatsen van hem. Dat was dus blijkbaar niet goed. Ik bood mijn excuses aan en stapte teleurgesteld de deur uit. Ik wil klanten altijd blij maken en deze klant was duidelijk niet tevreden. Balen.

Een paar dagen later belt de planning: dezelfde klant wil me graag nog een keer boeken. Hij had het allemaal zo fijn gevonden dat hij me graag langer wil zien. Vier uur in plaats van twee. Stomverbaasd zeg ik ja. Volgende week ga ik ernaartoe. Ben benieuwd of ik hem deze keer mag pijpen. En welke outfit hij voor me in gedachten heeft natuurlijk.

VOLGENDE WEEK: OF IK OVERDAG ANDER WERK DOE?

Lifestyle
  • Hans Toonen, Hans Wientjes