Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

School schorst jongen want moeder (31) zit op OnlyFans: 'Genoeg is genoeg'

Kinderachtig hoor.

OF

OnlyFans heeft tijdens de lockdowns een gigantische groei doorgemaakt en lijkt inmiddels een blijvertje. Op het platform hebben huis-tuin-en-keuken-contentmakers de regie wat meer in eigen handen dan op een set. Ze onderhouden persoonlijk het contact met de fans, bepalen zelf hoeveel hun volgers betalen en schieten vaak thuis de foto's en video's.

Aan de immense populariteit van OF kleven echter ook nadelen, zo ontdekte ene Sara. Vrouwen die wat online bekendheid hebben vergaard met hun wulpse lichaam, houden hun bijbaantje namelijk maar zelden geheim.

Kind van school gestuurd

Ook de leiding van de school waar Sara's zoon naartoe ging kwam erachter dat de 31-jarige blondine pikant materiaal het internet op slingerde. Met alle gevolgen van dien, aldus Sara. Haar zoontje was volgens de moeder van vier niet meer welkom op school.

“Ik wil ook duidelijk maken dat ik de schorsing nooit heb aangevochten", aldus Sara tegen Daily Star. "Het enige wat ik wilde, was dat de directrice verantwoordelijkheid zou nemen voor het feit dat ze haar beslissing baseert op haar eigen vooroordelen. Ze kan niet goed beoordelen wat een kind nodig heeft, zonder de ouders hierbij te betrekken."

Sara's zoon kreeg na de schorsing thuis onderwijs. Aan de keukentafel op de ranch ter waarde van een miljoen dollar. Ja, ja, een miljoen. Sara verdient duidelijk vrij behoorlijk op OnlyFans. Maandelijks sleept ze duizenden dollars binnen, laat ze weten. Ze heeft zelfs een bedrijf opgezet om andere contentmakers te begeleiden en te managen. Ka-ching!

Ook de mainstream is inmiddels op de hoogte van Sara's opvallende voorkomen; de jonge moeder sierde vorig jaar nog de cover van zowel Playboy als FHM.

Bizar
  • Daily Star
  • NL Beeld