Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Zoontjes van school getrapt omdat moeder bijverdient op OnlyFans

Zo nu en dan delen we een internetklassieker. Een artikel uit de archieven van Panorama.nl dat het delen de moeite waard is. Met vandaag uit maart 2021: Een Amerikaanse moeder sprokkelde het schoolgeld voor haar zoontjes bij elkaar door online uit de kleren te gaan. Haar bijbaantje werd alleen niet gewaardeerd door de schoolleiding, die haar kinderen linea recta de deur uit trapte. 

Zoontjes van school getrapt omdat moeder bijverdient op OnlyFans

Crystal Jackson, een moeder uit het Amerikaanse Californië, kluste een beetje bij via OnlyFans, een app waar ze tegen betaling uitdagende kiekjes online zette. Ze begon daar oorspronkelijk mee om haar kapotte relatie een beetje op te peppen en wat leven in de brouwerij te brengen, maar merkte algauw dat men maar al te graag betaalde voor haar kiekjes. Het geld stroomde op deze manier wel heel makkelijk binnen, waardoor ze algauw genoeg verdiende om haar kroost naar een Katholieke school te sturen. Daar werd haar bijbaantje alleen niet gewaardeerd.

De problemen begonnen toen de vader van wat andere kinders haar account “per ongeluk” ontdekte. Het nieuws dat een brave huismoeder af en toe op internet uit de kleren ging verspreidde zich uiteraard met razend tempo over het schoolplein (waarbij ongetwijfeld een heel scala aan ‘je moeder’-grappen werd gebruikt).

Het duurde uiteraard niet lang voordat de puriteinse moederbrigade haar in de smiezen kreeg, waarna ze alles op alles zetten om Crystals koters van school te laten trappen. Op een gegeven moment stuurden ze zelfs een set van haar foto’s door naar de lokale kerk, bisschop en uiteraard naar het schoolhoofd.

Die laatste besloot, nadat hij de plaatjes uitgebreid bestudeerd had en daarna waarschijnlijk diep in de onderste la van zijn bureau had verstopt, om de zoons van Jackson op te laten draven om ze vervolgens voorgoed van school te schoppen.

Geluk bij een ongeluk

Voor Jackson was het gelukkig niet alleen maar kommer en kwel, want de media-aandacht leverde haar heel wat nieuwe volgers op. In een bijzonder rendabel maandje verdient ze tegenwoordig zo’n 150.000 dollar. Geen verkeerd bedrag, waarvoor vast wel een school te vinden is die een oogje dicht wil knijpen wat haar bijbaantje betreft.

Bizar
  • yahoo.com
  • Instagram