Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Rapper Flavor Flav gaf jaarlijks 839.500 euro uit aan drugs

En dat zes jaar lang...

Flavor Flav

William Jonathan Drayton Jr. alias rapper Flavor Flav heeft een behoorlijk succesvolle carrière achter de rug. Hij werd als onderdeel van rapformatie Public Enemy zes keer genomineerd voor een Grammy Award, maakte de kreet 'Yeah, boyeeeeee!' wereldberoemd en werd zelfs opgenomen in de Rock and Roll Hall of Fame. En dat zijn leven inderdaad een behoorlijke portie Rock 'n Roll bevatte, is inmiddels wel duidelijk.

De man die vaak rondloopt met een klok om z'n nek - dan weet je wel hoe laat het is - kocht namelijk behoorlijk wat drugs. Hoeveel? Belachelijk veel, zo onthult hij bij de podcast van van DJ Akademiks.

Een godsvermogen

Dagelijks tikte meneer Flav ongeveer 2.300 euro af bij de lokale huis-tuin-en-keuken-dealer. "Dit deed ik zes jaar lang", aldus de openhartige rapper, "reken maar uit."

Nou, dat hebben we gedaan, en het kom erop neer dat Flavor op jaarbasis gemiddeld 839.500 kwijt was aan drugs. Crack, om precies te zijn, een rookbare variant van cocaïne.

"Ik ga niet liegen, ik verkocht ook veel", geeft hij toe, "maar ik was zelf de beste koper. Ik had toen heel veel geld, maar ik deed gewoon het verkeerde ermee."

Het was overigens al bekend dat Flavor Flav wel hield van een crackpijpje op z'n tijd; hij bezocht in zijn leven meerdere keren een afkickkliniek. Ook is hij vaak genoeg opgepakt door de politie wegens uiteenlopende redenen.

Bizar
  • RTL Boulevard, Off the Record
  • BrunoPress/Mediapunch/Brunopress.nl