doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Dit zijn de strategieën van de sportwedders

Liefhebbers van weddenschappen kennen deze situatie: de spanning stijgt, het hart gaat tekeer en de hand trilt boven het gokbriefje. Wedden is een wetenschap op zich, maar de professionals in de sector houden het hoofd koel en kunnen bijna altijd winst maken. Maar hoe doen ze dat? Hoe komt het dat ze bijna altijd winnen? Is er een strategie om te slagen tijdens het wedden of is het meer geluk dan hersens?
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
@media (max-width: 679px){#fig-638ab7f26b847 img.lazyloading{background: #eee;}#fig-638ab7f26b847 img{#fig-638ab7f26b847 img.lazyloading{width: 470px;height: 470px;}}@media (min-width: 680px) and (max-width: 680px){#fig-638ab7f26b847 img.lazyloading{background: #eee;}#fig-638ab7f26b847 img{#fig-638ab7f26b847 img.lazyloading{width: 624px;height: 624px;}}@media (min-width: 681px) and (max-width: 1320px){#fig-638ab7f26b847 img.lazyloading{background: #eee;}#fig-638ab7f26b847 img{#fig-638ab7f26b847 img.lazyloading{width: 1290px;height: 726px;}}@media (min-width: 1321px){#fig-638ab7f26b847 img.lazyloading{background: #eee;}#fig-638ab7f26b847 img{#fig-638ab7f26b847 img.lazyloading{width: 948px;height: 533px;}}sportwedders

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met gambling.com.

Het antwoord is: Ja, die strategieën bestaan! En niet slechts één, maar professionals combineren een hele reeks verschillende strategieën met elkaar. Er zijn vele methoden en technieken die zij kunnen gebruiken om de beste bookmakers in het nauw te drijven door hun winstkansen te maximaliseren. In dit artikel bekijken we de vijf beste strategieën van de profs.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

Waarom zijn strategieën voor sportweddenschappen belangrijk?

Er zijn vele redenen waarom het belangrijk is een strategie voor sportweddenschappen te ontwikkelen. Zonder dat is het moeilijk om op lange termijn winst te maken. De meeste mensen die geld verdienen met sportweddenschappen doen dat niet omdat ze het nodige geluk hebben, maar omdat ze een goede strategie hebben.

Het helpt hen de weddenschappen te analyseren en uit te zoeken welke zij moeten aangaan en welke zij moeten vermijden. Het is essentieel om een nauwkeurige analyse uit te voeren alvorens een weddenschap te plaatsen. Wie blindelings in de strijd springt zonder dit te doen, zal hoogstwaarschijnlijk grote verliezen lijden.

Ook is discipline belangrijk voor een goede strategie voor sportweddenschappen. Op het eerste gezicht vraag je je misschien af: Waarom discipline? Inzetten zonder je hoofd koel te houden werkt niet. Daarbij zal waarschijnlijk geld verloren gaan.

De 5 beste strategieën van de sportwedders

Er zijn strategieën die bijzonder nuttig zijn en de profs helpen winnen. Vijf van deze strategieën zouden door elke speler moeten worden gevolgd.

Ze laten zich niet misleiden door bonussen

De meeste sportwedders vertrouwen af en toe op de bait-and-switch aanbiedingen van de bookmakers. Of het nu gaat om een welkomstbonus of een speciale aanbieding, voor de meesten maakt het niet veel uit. Velen hebben echter de neiging deze aanbiedingen te overprijzen en saboteren zo hun strategie.

Sommige van de besten in het vak laten zich echter niet misleiden door de lokkertjes van de bookmakers. Zij weten dat deze aanbiedingen niet zelden gekoppeld zijn aan voorwaarden die het veel moeilijker maken dan verwacht om de verwachte bonus te bemachtigen.

Bij het berekenen van waarschijnlijkheden vertrouwen ze op hun resultaten

Professionals zijn het erover eens dat het belangrijk is de waarschijnlijkheid van een gebeurtenis te kennen alvorens een weddenschap te plaatsen. Dit is de enige manier om de potentiële winst of het verlies van een weddenschap te voorspellen. Om de waarschijnlijkheid van een gebeurtenis te kunnen berekenen, moet men eerst het aantal mogelijke uitkomsten bepalen.

Bij een voetbalwedstrijd bijvoorbeeld zijn er drie mogelijke uitkomsten: Thuisoverwinning, uitoverwinning of gelijkspel. Dus het aantal mogelijke uitkomsten is drie. Zodra u het aantal mogelijke uitkomsten hebt bepaald, kunt u de waarschijnlijkheid van elke gebeurtenis berekenen. Dit gebeurt door het aantal mogelijke uitkomsten te delen door het totale aantal verwachte uitkomsten.

In ons voorbeeld is de kans op een thuisoverwinning 1/3, op een uitoverwinning 1/3 en op een gelijkspel 1/3. Het berekenen van de kans is echter slechts de eerste stap bij het plaatsen van een weddenschap. Professionele sportwedders vertrouwen niet blindelings op hun berekeningen, maar gebruiken ook andere factoren zoals vormcurves, blessures en thuisvoordeel om hun weddenschappen te plaatsen.

Wedden op het favoriete team is verboden

Wedden op je favoriete team in de sport is niet iets wat experts doen! Ze hebben ook te maken met andere teams en atleten. Elk team heeft zijn sterke en zwakke punten en zij proberen deze kennis in hun inzet te verwerken. Een voorbeeld hiervan is de NFL. De meeste mensen wedden op de New England Patriots. Maar wat als de Patriots in één wedstrijd verliezen?

Stel dat ze in de volgende wedstrijd tegen de Raiders spelen. Hier was er een trainerswissel op korte termijn, dit gooit de hele strategie overhoop. Dus het zou kunnen dat ze anders doen dan verwacht en de Patriots verslaan. Dat zou zeker een verrassingseffect zijn dat tot een overwinning zou kunnen leiden.

Dat is precies waarom je niet altijd alleen op je favoriete team moet wedden, maar ook andere teams in de gaten moet houden. Als je denkt dat een ander team beter is dan verwacht omdat ze misschien in het voordeel zijn, kan dit de kans zijn om te winnen!

Ze stellen quota vast voor verliezen

Deskundigen zijn het erover eens dat er quota voor verliezen moeten worden vastgesteld. Dit betekent dat men per inzet of per dag slechts een bepaald bedrag mag inzetten dat men kan verliezen zonder zijn financiële situatie in gevaar te brengen. Een goed budgetplan met iemands budget is noodzakelijk.

Een quotum instellen voor je verliezen helpt je rustig te blijven en logisch na te denken, zelfs als je enkele weddenschappen verliest. Veel beginners maken de fout om steeds meer geld in te zetten als ze verliezen, in de hoop dat ze hun verliezen snel kunnen terugverdienen. Dit leidt echter vaak tot nog grotere verliezen.

De zoektocht naar waarde

Bij sportweddenschappen is het belangrijk de waarde te vinden. Dit betekent dat je niet blindelings op een team of een evenement moet wedden, maar op zoek moet gaan naar mogelijkheden waarbij je meer kans maakt om te winnen. Professionele sportwedders besteden veel tijd aan het zoeken naar waarde en het analyseren van alle factoren die het resultaat van een wedstrijd kunnen beïnvloeden. Dit is de enige manier waarop zij er zeker van kunnen zijn dat zij de best mogelijke kansen op hun weddenschappen hebben.

Conclusie: strategieën die het verschil kunnen maken

Er is ongetwijfeld een groot verschil tussen amateurs en professionals in de sportweddenschappenindustrie. De vijf strategieën die wij in dit artikel hebben genoemd, zijn slechts enkele van de vele factoren die de professionals ten goede komen. Natuurlijk zijn er nog veel meer aspecten en strategieën die de profs gebruiken, maar als u deze vijf al ter harte neemt, bent u al een heel eind op weg naar succes.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws