Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Jan Roos ontvangt doodsbedreigingen na 'scoop' over Badr Hari

'Het floepte eruit'

Badr Hari

Dat de heren van Roddelpraat geen blad voor de mond nemen, was al langer duidelijk. Zowel Jan Roos als Dennis Schouten gooit regelmatig een verse roddel het internet op. Zo ook in de een-na-laatste aflevering, waarin Roos een nogal gewaagde uitspraak deed over de Marokkaans-Nederlandse vechtsporter Badr Hari.

Roos beweerde 'uit eerste hand' te hebben gehoord dat Hari weleens intiem was geweest met Cornelis Willem Heuckeroth, alias Gordon. De zanger zou de vechter oraal hebben bevredigd. Echter slikt Roos die woorden een weekje later weer in.

Doodsbedreigingen

Dit deed hij in de laatste Roddelpraat-aflevering, waarin Alistair Overeem te gast was, de man die kortgeleden nog won van Badr in de ring. Terugkomend op de bewering dat Badr Hari een slaapkameravontuurtje zou hebben beleefd met Goor, biedt Roos zijn excuses aan.

"Ik had het eigenlijk niet moeten zeggen", aldus Jan Roos. "Het is iets wat ik heb gehoord, wellicht uit betrouwbare bron. Maar doe nou niet alsof het waar is, want ik geloof er helemaal niks van. En ik vind het heel vervelend dat het eruit floepte. Ik wil het er niet meer over hebben."

Volgens partner in crime Dennis Schouten heeft Jan Roos na zijn uitspraken vele bedreigingen ontvangen "uit een bepaalde hoek".

"Het is gewoon niet waar!", aldus Jan Roos nogmaals over zijn eerdere 'scoop'. Volgens hem lulde zijn bron uit z'n nek. Vervolgens zegt de roddelkoning sorry tegen Badr, zijn familie en zijn vrienden. Dit alles doet hij met een knipoog en wellicht ook met een piepklein beetje poep in de broek.

"Hij is met de dood bedreigd!", lacht Schouten nogmaals. Na het aanbieden van zijn nederige excuses hoopt de 45-jarige mediamaker weer rustig te kunnen slapen.

Entertainment
  • Roddelpraat, D&D
  • Patrick van Emst / Brunopress.nl, Arjo Frank