Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Billen van Katja Schuurman zitten vol 'onverwerkt verdriet en boosheid'

Een emotioneel beladen bips...

Katja Schuurman

Een bijzonder bericht op de Instagram-pagina van eeuwige schoonheid Katja Schuurman. De brunette knalt een foto online, waarop ze met haar ogen dicht ligt te genieten bij een of andere lijfkneder. Niet voor de lekker, maar omdat haar kadetten nogal vol zaten met emoties, zo legt ze uit.

"Wat houdt je lijf toch op de meest rare plekken emoties vast", luidt het onderschrift. "Mijn billen waren de laatste tijd blijkbaar stalling voor onverwerkt verdriet en boosheid; ik kon op een gegeven moment nauwelijks meer normaal lopen, laat staan zitten."

Na de intensieve kneedsessie door de zogenaamde wonderdokter waren de billen weer los, laat Katja weten. De spieren soepel, zodat "de energie weer vrij kan stromen". Precies ja.

Nieuwe kerel

Waar dat onverwerkte verdriet en die boosheid vandaan kwamen, legt de actrice niet uit. Wellicht van haar recente breuk met chefkok Freek van Noortwijk. In de periode erna stelde Schuurman dat ze even niet op de liefde zat te wachten en misschien zelfs wel lesbisch zou worden. Inmiddels is de wulpse Katja echter weer aan de man. Haar nieuwste verovering: een achttien jaar jongere blonde knul die ze op Instagram al 'haar liefje' noemde.

Misschien moet de beste vent maar eens investeren in een massagecursus. Dan kan hij zo nu en dan even al die opgekropte boosheid van Katja eruit kneden. Win-win.

Entertainment Instagram EM-Press/Patrick van Emst / Brunopress.nl