Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Topman vegabedrijf Beyond Meat opgepakt na 'afbijten van iemands neus'

Wat een vitamine B12-tekort al niet teweeg kan brengen...

Beyond Meat

Bizarre en ironische krantenkoppen over een vermeend voorval aangaande Beyond Meat-COO (Chief Operating Officer) Doug Ramsey. De baas van het bedrijf dat furore maakt met vegaburgers en dergelijke schijnt zelf namelijk niet vies te zijn van een stukje vlees.

En dan hebben we het niet over sappige kipdijfiletjes in romige champignonsaus of gekaramelliseerde speklapjes van de barbecue...

Man bijt neus

Ramsey (53) is namelijk aangehouden op verdenking van het bijten in iemands neus. De letterlijke aanklachten tegen de vegabaas: 'terroristic threatening' (dreigen met het plegen van een geweldsmisdaad of een dreiging om een ​​ander persoon lichamelijk letsel toe te brengen) en 'third-degree battery' (mishandeling in de derde graad).

Het voorval zou hebben plaatsgevonden na afloop van een American football-wedstrijd tussen twee hogescholen in de staat Arkansas. In een parkeergarage zou de vegatopman ruzie hebben gekregen nadat een bestuurder van een Subaru zijn auto raakte. Volgens lokale media sloeg Ramsey de achteruit in van de auto, waarna de bestuurder uitstapte. Het opstootje escaleerde nog verder: de 53-jarige Ramsey zou de man niet alleen hebben geslagen, maar ook een deel van zijn neus eraf hebben gebeten.

Ramsey noch Beyond Meat heeft gereageerd op de aantijgingen.

Misdaad
  • CNBC, de Telegraaf
  • Washington County, Arkansas