Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Dit is de nieuwe Bachelorette Sylvia Geersen (in bikini)

In een nieuw seizoen van de Bachelorette strijden mannen om Sylvia Geersen. En na een kijkje op haar Instagram-pagina snappen we wel waarom de deelnemende heren zo hard hun best gaan doen om de brunette te veroveren.

Sylvia Geersen

De Bachelorette gaat weer beginnen. Dat is eigenlijk hetzelfde programma als De Bachelor, waarin StukTV-man Thomas van der Vlugt afgelopen seizoen op zoek ging naar een dame op streamingdienst Videoland. Doet dat een belletje rinkelen? Nee? Niet erg. Hebben wij ook niet gevolgd. Veel interessanter vinden wij de nieuwe hoofdrolspeelster en opvolgster van 2020 Bachelorette Gaby Blaaser, namelijk Sylvia Geersen.

In het nieuwe seizoen is Geersen degene om wie meerdere kerels gaan 'strijden'. Waarom ze dat zouden doen? Een rondje Instagram maakt veel duidelijk.

Sylvia wie?

De 36-jarige Sylvia doet het wel aardig op foto's, komen we achter. Niet heel verrassend dat ze modellenwerk doet. Al vrij lang zelfs; in 2006 deed ze mee aan het eerste seizoen van Holland’s Next Top Model en werd tweede. Daarna is ze doorgegaan in de modellenwereld, onder andere voor het bekende cosmeticamerk Laura Mercier.

Maar Sylvia deed ook hele andere dingen. Zo kun je haar misschien kennen als 'de nieuwe Cora', van snackmerk Mora. En in 2011 was Geersen te zien in de RTL docu-serie Sylvia’s Secrets, waarin haar afkickproces van de cocaïne in beeld werd gebracht.

Nieuwe vent via De Bachelorette?

Of Sylvia via De Bachelorette een nieuwe kerel vindt? Wie zal het zeggen. Ze weet in ieder geval wel wat ze wil. Geersen: "Ik zoek een lieve, oprechte man. Hij moet ook intelligent zijn, ik vind het belangrijk dat ik goede gesprekken met iemand kan hebben." Dus ben jij klein, kaal en niet moeders mooiste, maar heb je wel redelijk IQ plus een vlotte babbel? Schrijf je in voor De Bachelorette. Je weet maar nooit...

Entertainment
  • Grazia
  • Get in the Picture / Brunopress.nl