Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Gaby Blaaser werd vies belazerd

Gaby Blaaser is nog nooit zo openhartig over haar privéleven geweest als in The Bachelorette. Ook in de vierde aflevering van de realityshow doet de blondine een aardig boekje open. En daarin komt een ex er niet zo goed vanaf.

Gaby Blaaser werd vies belazerd

Vrijer

In de vierde aflevering gaat Gaby op date met Jethro, die ze het een en ander vertelt over haar liefdesleven. Zo vindt Gaby dat ze echt niet de moeilijkste is in een relatie: "Ik ben zelf wel wat vrijer in een relatie. Dat wil niet zeggen dat er vreemd mag worden gegaan, maar ik ben wel wat relaxter. Ga geen telefoons checken, en zo. Dat is privé", aldus Gaby. Maar dat betekent echter niet dat Gaby geen reden tot wantrouwen heeft.

Vreemdgaan

Want wat blijkt, Gaby is namelijk weleens vies bedonderd door een ex: "Ik was aan het draaien in België, voor een film. Ik kwam een dag eerder thuis om hem te verrassen, maar dat was het allerslechtste moment", vertelt ze. Ouch. Erachter komen dat je een zielige loser als vriend hebt is één ding, maar hem ook nog op heterdaad betrappen? Pijnlijk.

Om wie het gaat wil Gaby niet vertellen. De relatie was wel direct uit.

Misschien ook voor jou:
Gaby Blaaser niet vies van porno
Entertainment
  • Grazia
  • Instagram