Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Bol.com maakt rake grap over Bachelorette-debacle Gaby Blaaser

Bol.com strikes again. Dit keer met Gaby Blaaser als lijdend... onderwerp.

Gaby Blaaser

We vragen ons af of Gaby Blaaser met de wetenschap van nu alsnog aan haar Bachelorette-avontuur was begonnen: het hele gebeuren liep namelijk niet helemaal zoals verwacht. Vooruit, het was geen Gordon Gaat Trouwen ('Ik kies voor mezelf'), maar ook Gaby lukte het uiteindelijk niet om middels een datingshow de liefde te vinden.

Integendeel: de eerst nog zo gewillige gegadigden storten nu stuk voor stuk een bak stront over mevrouw Blaaser heen. Hell hath no fury like a woman scorned? Nou, hell hath no zielig geklaag like een afgewezen Bachelorette-kandidaat. Gaby zal waarschijnlijk allemaal een rotzorg zijn: die heeft het naar verluidt namelijk heel gezellig met autocoureur Bas Schothorst. Good for her.

Bol.com

Maar goed, laat het maar aan Bol.com over om een mooie grap over het hysterische tafereel te maken. Want zeg nou zelf: de bagger die Gaby nu achteraf te horen krijgt van mannen die haar nog geen drie maand geleden jankend om de hals vlogen... tsja, die's niet fraai, zullen we maar zeggen. Gelukkig hoeft Gaby zelf niet terug te slaan, want dat deden ze bij Bol.com alvast even voor d'r: "Kan geen roos meer zien." Noice.

Entertainment
  • Grazia
  • BSR, Facebook