Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

'Bachelorette' Gaby Blaaser is naar verluidt niet meer zo vrijgezel

Het tv-programma The Bachelorette was een groot succes... voor de portemonnee van Videoland. Joey, de uiteindelijke 'winnaar', heeft namelijk niet Gaby's hart weten te veroveren. Dat blijkt heel iemand anders te zijn gelukt.

Gaby Blaaser

De afgelopen weken zagen we overal op internet artikelen over The Bachelorette voorbij komen; zou Gaby voor Joey kiezen, of voor Niek, en was Jordy toch niet te vroeg naar huis gestuurd? De eerlijkheid gebied te zeggen dat we de afleveringen niet gezien hebben. Niet dat we het niet leuk vinden om naar Gaby te kijken, maar daar hebben we Instagram voor. Gaby al tongend op een boot verkettert horen worden door drie jaloerse medekandidaten lieten we even aan ons voorbij gaan.

Nieuwe vriend

Maar goed, we waren natuurlijk wel even benieuwd of Gaby daadwerkelijk haar Prince Charming had gevonden in het programma. Puur om te weten of ze van de markt is of niet. Het leek er even op dat Joey, de winnaar van het programma, toch echt een gevoelige snaar bij Gaby had geraakt, maar dat bleek al snel over te zijn toen Gaby na twee uur in de auto te hebben gezeten te horen kreeg dat Joey ook contact had met andere vrouwen. Snappen we wel.

Maar, het lijkt erop dat Gaby niet lang heeft hoeven kniezen. Ze is namelijk in diverse horecagelegenheden aan de arm van een andere man verschenen. En die man is geen onbekende: het zou hier gaan om niemand minder dan voormalig autocoureur Bas Schothorst. De ex van actrice Kimberley Klaver. Verschillende bronnen hebben aan Shownieuws laten weten dat de twee het al enige tijd erg gezellig met elkaar hebben. Ze zijn zelfs al zoenend gespot. Nu hoeft dat geen dikke verkerings te betekenen, maar we hoeven duidelijk geen medelijden met Gaby te hebben.

Entertainment
  • Grazia
  • BSR, Instagram