Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Heeft Gaby Blaaser dan toch verkering?

Gaby Blaaser is in 'The Bachelorette' op zoek naar haar 'ware liefde'. Of dat gelukt is wordt over een paar weken pas duidelijk, maar wij hebben alvast een wedje gelegd...

Heeft Gaby Blaaser dan toch verkering?

The Bachelorette

Gaby Blaaser is 'The Bachelorette'. In het gelijknamige televisieprogramma is vrijgezelle Gaby op zoek naar haar 'ware liefde'. Het hele spektakel speelt zich af in het zonnige Zuid-Afrika en valt te volgen op Videoland. De komende weken zal duidelijk worden of één van de 18 mannen Gaby's hart heeft weten te veroveren. Nu volgen we dit programma niet per se op de voet (in tegenstelling tot onze vrouwelijke wederhelften), maar een goede weddenschap kunnen we niet weerstaan. Dus als we dan toch noodgedwongen naar deze datingsoap moeten kijken kunnen we er maar beter een competitieve draai aan geven. En die luidt: heeft Gaby verkering of niet?

Wij denken dat dat best eens zou kunnen.

En wel hierom:

Gaby Blaaser geeft zich (niet meer) bloot

Gaby staat er natuurlijk om bekend dat ze nogal een goed lijf heeft, en dat mag gezien worden. Ze heeft er immers hard voor gewerkt nietwaar? Als wij een jaar lang de bier en bitterballen zouden laten staan om louter in de sportschool te staan buffelen zouden we ook bij iedere zonnestraal ons shirt uittrekken. Ik bedoel: geen bier en bitterballen! Die opoffering is enórm en dat moet absoluut gezien, geshowd en gecomplimenteerd worden. Hetzelfde geldt voor Gaby.

Haar Instagrampagina staat vol met pikante kiekjes, gewaagde plaatjes en blote foto's. Komt allemaal op hetzelfde neer: Gaby's Instagram bevat weinig stof. Om haar lijf dan hè? Hoho, geen lelijke dingen denken. En wij zullen de laatste zijn die klagen: het is allemaal prima aan te gluren.

Maar! Nu komt het!

De laatste tijd post Gaby ineens wat 'zedelijker' kiekjes. Oké toegegeven, er kwam als vanouds nog wel even een underboob voorbij, maar als we de hoeveelheid kleding die Gaby ineens draagt wegzetten tegen de content van een half jaar geleden, dan kunnen we concluderen dat de aanwezige hoeveelheid textiel exponentieel gegroeid is. En dat leidt bij ons tot de vraag: zou ze dan toch verkering hebben?

Speculatie

Nu willen we hier absoluut niet mee zeggen dat vrouwen die pikante kiekjes online zetten dat alleen maar doen om een man te strikken en daar mee kappen zodra 'de buit' binnen is. Dat zou wel heel chauvinistisch en denigrerend zijn. En hypocriet, want in onze rubriek 'Van Voor' geven we alle dames van Nederland al jaren een pikant podium (en daar zijn we trots op). Dus dat gaan we ook niet suggereren. Het enige is: het valt wel op dat we Gaby's blote bips al een tijdje niet gezien hebben. En daar kan een tal van redenen achter zitten. Met op nummer 1: Gaby draagt lekker wat ze zelf wil en dat is de laatste tijd kleding, nou jij weer. Maar wat ook een reden zou kunnen zijn: 'Gaby heeft een nieuwe verkering en die is geen fan van pikante kiekjes op het interwebs'.

We zeggen niet dát het zo is. Maar het kan. Het zou wel een beetje gek zijn, want iedereen die Gaby volgt weet dat Gaby en pikante kiekjes een combi-deal zijn. Maar het kán. En dus zou het kúnnen dat Gaby verkering heeft. Denken we. Maar enige manier om daar achter te komen is toch echt de Bachelorette afkijken. Vooruit dan maar. Voor de weddenschap dan hè? ;-)

Misschien ook voor jou:
Gaby Blaaser niet vies van porno
Entertainment
  • Instagram/gabyblaaser