Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Video: Ali B lijkt aan comeback te werken

Na een reeks heftige beschuldiging aan het adres van Ali B, legde de voormalig The Voice of Holland-coach zijn werk neer. Dit zou hij doen tot er vanuit het OM meer duidelijkheid was. Maar nu lijkt erop dat de rapper tóch werkt aan een terugkeer in de entertainmentindustrie.

Ali B

In de uitzending van BOOS over grensoverschrijdend gedrag achter de schermen bij The Voice of Holland, waren er een aantal ontzettend zware beschuldigingen aan het adres van rapper Ali B. Zo liggen er nu twee aangiftes wegens verkrachting en één wegens aanranding tegen de artiest. Zelf heeft hij de aantijgingen via sociale media een aantal keren ontkend. Wel is hij sinds de beschuldigingen grotendeels buiten de spotlights gebleven.

Comeback

Maar nu lijkt het erop dat hij werkt aan een terugkeer in de schijnwerpers. Goede vriend en collega Brownie Dutch deelde via zijn Instagram Stories beelden van de rapper in de studio. “Guess who’s back”, valt erbij te lezen. Ali’s vrouw en manager, Breghje Kommers, legt aan RTL Boulevard uit dat er geen concrete plannen zijn.

“Ali is nooit gestopt met muziek maken. Er is niets concreets qua release. Maar muziek maken is onderdeel van zijn DNA. De post van Brownie was spontaan, Ali was er niet van op de hoogte”, stelt zij.

Vanuit Ali B zelf blijft het voorlopig stil. Hij heeft de afgelopen tijd in Dubai gezeten en zoveel mogelijk de publiciteit gemeden. Het onderzoek naar hem én de andere beschuldigden in de zaak rond The Voice loopt nog.

Entertainment
  • T&W
  • EM-Press/Patrick van Emst / Brunopress.nl