Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Vrouw snijdt jongeheer vriend af: 'Ik wilde hem een lesje leren'

De vrouw wilde naar eigen zeggen haar dochter beschermen en ging de man te lijf met een mes. "Daarmee heb ik zijn geslachtsdelen afgesneden."

Jongeheer

iStock-afbeelding ter illustratie

Een heftig voorval in India. In de stad Bareilly is een man gearresteerd op verdenking van poging tot verkrachting. Wanneer hij voor de rechter kan verschijnen is echter nog afwachten - na zijn arrestatie is hij namelijk ernstig gewond afgevoerd naar het ziekenhuis. Dat schrijft de Telegraaf.

De verwondingen liep hij op omdat zijn vriendin hem te lijf was gegaan met een mes. Ze heeft naar eigen zeggen "zijn geslachtsdelen afgesneden" omdat probeerde haar 14-jarige dochter te verkrachten.

De vrouw vertelt dat ze op de boerderij aan het werk was toen het voorval geschiedde. "Gelukkig keerde ik net op tijd terug en betrapte ik hem op heterdaad."

'Geen spijt'

De 36-jarige Indiase heeft dan ook geen spijt van haar daden. "Ik wilde mijn dochter beschermen, dus haalde ik een mes uit de keuken", legt ze uit. "(...) Ik wilde hem een lesje leren."

Nadat de lokale politie was gearriveerd, evenals de hulpdiensten, werd de zwaar gewonde man in de boeien geslagen en direct afgevoerd naar het ziekenhuis, waar hij naar verluidt in kritieke toestand zou zijn opgenomen.

Misdaad
  • de Telegraaf, Times of India
  • iStock, mcKensa