Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Vriendin Klaas Otto mogelijk doelwit bij explosie huis in Den Bosch

In de nacht van zaterdag op zondag heeft er opnieuw een explosie plaatsgevonden bij een huis in Den Bosch, aan de Stapelen. Niemand raakte hierbij gewond, maar heeft het huis wel een 'bekende' bewoner én logé: Gracia K., de vriendin van voormalig No Surrender-kopstuk Klaas Otto.

Klaas Otto vriendin

Tweede ontploffing

Het is niet de eerste keer dat er in de buurt een ontploffing bij een huis was. Eerder deze week, in de nacht van dinsdag op woensdag, was er een paar honderd meter ook al wat aan de hand. Dit was aan de Goedenrade in Den Bosch. In dat huis woonde een gezin met jonge kinderen.

Volgens de politie had de dader toen mogelijk een ander doelwit voor het oog.

Aanslag

Tegen RTL Boulevard vertelden meerdere bronnen dat de ontploffing bij een huis ging om een aanslag, die gepleegd had moeten worden op het huis van de vriendin van Klaas Otto. Otto is daar namelijk vaak te vinden. De dader zou zich alleen in de straatnaam vergist hebben, en stond voor de verkeerde woning met dezelfde huisnummer, zegt RTL Boulevard.

Gracia K.

Dit is niet de eerste keer dat de woning van Otto's vriendin het doelwit was voor een aanslag. In maart 2017 werd het huis met een automatisch vuurwapen beschoten. Toen was Gracia K. nog getrouwd met Faysal L. Het toenmalige echtpaar werd samen veroordeeld voor witwassen. L kreeg een celstraf, K. kreeg voor haar aandeel een taakstraf van 240 uur.

Klaas Otto

Klaas Otto is geen onbekende voor de politie. Zo is hij de oprichter van de verboden motorclub No Surrender MC. In mei dit jaar werd hij nog in hoger beroep veroordeeld tot 3 jaar cel, voor leidinggeven aan een criminele organisatie.

Eerder werd hij ook veroordeeld voor zes jaar cel voor zware mishandeling, bedreiging, afpersing en het witwassen van zo'n 1,3 miljoen euro.

Wat betreft liefde, gaat het Otto voor de wind. Eerder dit jaar had hij in een korte tijd een relatie met Rachel Hazes. De relatie hield alleen niet lang stand, en ging hij na twee weken weer terug naar zijn ex.

Nieuws
  • RTL Nieuws
  • Pro Shots / MaRicMedia