Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Rachel Hazes en Klaas Otto vanwege ‘externe factoren’ uit elkaar

Zaterdag bevestigde het management van Rachel Hazes aan Shownieuws dat zij en Klaas Otto uit elkaar zijn. Rachel heeft nu ook zelf op de relatiebreuk gereageerd, waarbij ze laat weten dat de breuk door ‘externe factoren’ komt.

Rachel Hazes en Klaas Otto vanwege ‘externe factoren’ uit elkaar

In januari dit jaar verscheen bij Story het nieuws dat Rachel en Klaas een relatie zouden hebben. Dat werd eerst stellig door Rachel ontkend, maar twee weken geleden maakte ze toch bekend dat de twee wel degelijk samen waren. Er verscheen een zoenfoto op Instagram, gemaakt tijdens een Holland Zingt Hazes-concert. “Geen woorden voor nodig”, schreef Rachel erbij. Drie dagen later plaatste ze nog een foto met Otto, waar ze bij schreef dat ze “de glimlach droeg die hij had veroorzaakt”.

Gehackt

Niet veel later ging het echter mis. Klaas werd waarschijnlijk gehackt door zijn ex-vriendin Gracia. Ze publiceerde allerlei onwaarheden op zijn Instagram en Otto ontkende hij samen met haar was. “Dit slaat nergens op. Mijn account is gehackt. Mijn meisje is Rachel Hazes. Bij deze”, postte hij toen nog. Toch verscheen er afgelopen weekend weer een foto van Klaas en Gracia op zijn account. Daar staat een opmerkelijke tekst bij: “In je leven kan je van alles doen, je kan naar links gaan en je kan naar rechts gaan, je kan elk pad bewandelen, maar als er elke dag op zo’n pad iets mist in je leven en een gevoel van liefde voor iemand, dan moet je toch dat gevoel gaan volgen. En mijn gevoel is voor een vrouw met de naam Gracia.”

'No hard feelings'

Rachel heeft inmiddels zelf een reactie gegeven op de situatie bij Shownieuws en duidelijk gemaakt dat zij en Klaas inderdaad uit elkaar zijn. Ze benadrukt dat de twee “het echt heel leuk” hebben gehad. “Helaas hebben externe factoren, met de nadruk op ex, er toch voor gezorgd dat we in goed overlegd hebben besloten om als goede vrienden uit elkaar te gaan.” Ze benoemt erbij dat ze geen wrok koestert vanwege de situatie. “Jammer dat het zo gelopen is. Hij zal altijd bijzonder voor mij zijn en no hard feelings naar hem toe. Ik gun hem al het geluk in de toekomst.”

Iets wat Rachel wél koestert, is de band die ze met Klaas, zijn kinderen en de moeder van die kinderen heeft. Verder is het volgens haar “een nachtje onrustig slapen en weer over gaan tot de orde van de dag.” Ze is dus niet van plan er lang mee te zitten. “Daar is mijn leven te leuk en mooi voor.”

Entertainment
  • BrunoPress