Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Totaal verbouwde 'Zwarte Alien' klaagt: ik ben gewoon normaal

Hij is een van de grootste freaks die er op aarde rondlopen en dat is precies wat hij wil. Fransman Anthony Loffredo heeft de afgelopen jaren duizenden euro's uitgegeven aan cosmetische ingrepen om eruit te zien als een zwarte alien. Toch vindt hij het jammer dat hij met zijn uiterlijk geen baan kan vinden.

Totaal verbouwde 'Zwarte Alien' klaagt: ik ben gewoon normaal

Hij liet meerdere vingers verwijderen, heeft geen oren meer, laat af en toe een stuk uit weghalen om esthetische littekens te kweken en is van top tot teen zwart getatoeëerd. Recentelijk maakte hij bekend dat het hem gelukt is om een arts te vinden die ook de kroon op zijn werk kan afmaken. Loffredo wil zijn penis operatief laten splijten.

De ingreep, waarmee de Fransman zijn ultieme droom wil waarmaken, is niet zonder risico's en is voor veel mensen niet te begrijpen. Om hen een en ander uit te leggen schoof Loffredo daarom aan in een podcast om zijn verhaal te doen.

"Veel mensen kunnen het niet begrijpen. Dat snap ik. Ik begrijp ook vaak niet wat andere mensen bedoelen met dingen", aldus de 'alien'.

Normale man

Hij heeft dan wel meer aan zich laten doen dan Patty Brard en Patricia Paay bij elkaar opgeteld, toch vindt hij het jammer dat daarover geoordeeld wordt. "Ik kan geen baan vinden. Er is veel negativiteit. Dat is een hele donkere kant hieraan."

In essentie wil de enigszins tattoo-verslaafde man gewoon gevonden worden. "Ik ben ook maar een normale man. Ik kan hard werken. Ik heb een familie. Ik wil gezien worden als normaal mens."

Loffredo documenteert zijn reis naar het buitenaardse uiterlijk volledig op sociale media. Op Instagram heeft hij al meer dan een miljoen volgers.

Bizar
  • Instagram