Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Gaby Blaaser zet Instagram in de fik met heet kiekje

Met temperaturen van rond de twintig graden knallen we deze week nog even een zomers biertje open. En ook Gaby Blaaser geniet nog even heerlijk van het zonnetje, zo laat ze zien op Instagram.

Gaby Blaaser

De actrice trakteert haar volgers namelijk met een sexy kiekje in een zwart badpak met belachelijk laag uitgesneden decolleté. Met de hete foto laat Gaby de temperaturen nog wat verder stijgen. Het regent dan ook hartjes en vlammetjes onder haar post. “Beauty”, “Wauw!” en “Babe alert“, klinkt het in de comments. En terecht.

Fit

Gaby mag dan inmiddels wel 36 jaar zijn, zo ziet ze er absoluut niet uit. Zo staat de blondine bijna elke dag in de sportschool en let ze op haar voeding. Allemaal puur natuur dus? Verre van dat. Ook van een bezoekje aan de cosmetisch arts is Blaaser namelijk niet vies.

“Al tien jaar botox ik elke rimpel weg: op mijn voorhoofd, tussen mijn wenkbrauwen, mijn kraaienpootjes en ik spuit ook fillers in mijn lippen. Voor mij is dat hetzelfde als een tandartsbezoek elk halfjaar”, vertelde Gaby onlangs openhartig aan &C. De actrice gaat iedere twee jaar langs de arts voor fillers en ‘vindt het geen schande als je de natuur een handje helpt’. “Als ik nu in de spiegel kijk, zie ik iemand die gelukkig is.”

Ondanks dat Gaby zelf tevreden is met haar uiterlijk, krijgt ze soms behoorlijk wat kritiek van haar volgers over zich heen. Zij vinden vaak dat het wel een tandje minder met de botox kan bij Gaby. “Mensen hebben snel een vooroordeel over mij. Het klopt dat ik open ben over botox en fillers, maar dat betekent niet dat ik het erg vind om ouder te worden.”

Entertainment
  • Instagram, Grazia
  • Instagram, www.brunopress.nl