Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Politie vindt lichaam in Geleen bij zoekactie naar vermiste Gino

Bij een woning in Geleen heeft de politie vanochtend een lichaam gevonden. De politie gaat er ernstig vanuit dat het om de vermiste Gino van der Straeten gaat. Het negenjarige jongetje wordt sinds woensdag 1 juni vermist.

Gino

“De impact van deze vondst is groot voor familie, hulpverleners en iedereen die de afgelopen dagen heeft meegezocht”, deelt de politie. De politie laat weten dat nader onderzoek op dit moment plaatsvindt.

Man aangehouden

De politie Limburg meldde eerder vandaag dat een 22-jarige man in Geleen vannacht is aangehouden die mogelijk betrokken is bij de vermissing van Gino. De verdachte werd opgepakt in zijn eigen woning. Volgens 1Limburg zou de verdachte een bekende zijn van de politie.

Het is nog onbekend of het lichaam bij de woning van de verdachte is gevonden.

Spoorloos

De negenjarige Gino werd woensdagvond 1 juni voor het laatst gezien in een speeltuin in Kerkrade. Hij woont bij zijn moeder in Maastricht, maar omdat die ziek is, logeerde hij de afgelopen week bij een van zijn zussen in Kerkrade.

Volgens een andere zus zou de jongen woensdagavond nog even voetballen op een speelplek. Tussen 19.30 en 20.30 uur werd hij voor het laatst gezien. Rond middernacht was Gino nog altijd niet thuis en werd de politie ingeschakeld. Omdat niet kon worden vastgesteld hoe de jongen was verdwenen, sloeg de politie meteen groot alarm. Ook de politie in Duitsland werd ingelicht over de verdwijning van het jongetje, omdat Kerkrade aan de grens met Duitsland ligt.

Later vandaag deelt de politie meer informatie tijdens een persconferentie.

Update: Tijdens de persconferentie in Maastricht bevestigde de politie dat het lichaam van de vermiste Gino vanochtend bij een woning in Geleen is gevonden. De politie liet weten dat het lichaam op aanwijzingen van de verdachte werd gevonden. Het lichaam werd bij de woning van de gedachte gevonden.

Nieuws
  • Nu.nl, NOS, 1Limburg
  • Politie Nederland