doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Canadese vrouw uit vliegtuig gezet vanwege te grote borsten

De Canadese Mary Magdalene loopt rond met maar liefst tien kilo voorgevel, wat haar regelmatig in de problemen brengt.
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
@media (max-width: 679px){#fig-6484afa68915f img.lazyloading{background: #eee;}#fig-6484afa68915f img{#fig-6484afa68915f img.lazyloading{width: 470px;height: 470px;}}@media (min-width: 680px) and (max-width: 680px){#fig-6484afa68915f img.lazyloading{background: #eee;}#fig-6484afa68915f img{#fig-6484afa68915f img.lazyloading{width: 624px;height: 624px;}}@media (min-width: 681px) and (max-width: 1320px){#fig-6484afa68915f img.lazyloading{background: #eee;}#fig-6484afa68915f img{#fig-6484afa68915f img.lazyloading{width: 1290px;height: 726px;}}@media (min-width: 1321px){#fig-6484afa68915f img.lazyloading{background: #eee;}#fig-6484afa68915f img{#fig-6484afa68915f img.lazyloading{width: 948px;height: 533px;}}borsten

De Canadese Mary Magdalene (25) is boos. Ze wilde onlangs naar Dallas, maar dat ging niet zonder slag of stoot. Ze werd namelijk uit het vliegtuig gezet omdat haar voorgevel te veel in het oog sprong.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

Discriminatie

Mary heeft door de jaren heen behoorlijk wat aan zichzelf laten doen. Vooral haar lippen en haar tien kilo wegende borsten vallen meteen op. Toen ze het vliegtuig binnenstapte in een van haar nietsverhullende outfits, zorgde ze meteen al voor grote ogen. Het duurde niet lang voor ze gedwongen werd het toestel te verlaten. Volgens de airline was dat omdat ze zich niet aan de gedragsregels hield, maar daar gelooft Mary niks van. "Ik werd uit het vliegtuig gezet, zogenaamd omdat ik mijn koptelefoon ophield en niet naar de instructies luisterde. Maar ik ben er zeker van dat het door mijn looks komt. Pure discriminatie! Ik ga zeker gerechtelijke stappen ondernemen", schrijft het model op haar Instagram-pagina.

Gelijke regels voor iedereen

Volgens Mary werd het incident dus veroorzaakt omdat ze er "te expliciet" bij zou lopen. Haar borsten zouden te groot zijn voor de sportbeha die ze droeg. De vlucht was niet goedkoop: ze zou ruim 5.000 dollar voor haar ticket hebben betaald. Ze dreigt een rechtszaak tegen de airline aan te spannen, omdat ze vindt dat er sprake is van discriminatie. Volgens Mary zouden er voor iedereen gelijke regels moeten gelden, ongeacht of je borsten van tien kilo hebt.

Volledig nieuw uiterlijk

Op Mary's Instagram-pagina staan veel foto's waarop te zien is dat haar uiterlijk inderdaad niet bepaald gewoontjes is. Ze deelde er ook een foto van vroeger, waardoor extra duidelijk wordt hoeveel ze in de afgelopen jaren is veranderd. Ze heeft onder andere meerdere borstvergrotingen, fat transfers, neuscorrecties en een Brazilian butt lift gehad. Een tijdje geleden was ze ook al in het nieuws, omdat ze veel bloed had verloren bij een van haar ingrepen en daardoor bijna was overleden. Het plan was om haar vagina te vergroten, waardoor ze nu naar eigen zeggen "de grootste en snelste vagina ter wereld heeft." Wat dat precies inhoudt, moeten we zelf invullen...

Nog steeds vervelend

Uiteindelijk is het Mary overigens alsnog gelukt om naar Amerika te komen. Toch zit de ervaring haar nog altijd behoorlijk dwars, schrijft ze op Instagram. "Ik schaam me dood en voel me zo ontmenselijkt, jullie hebben geen idee." Ze snapt niet dat er mensen zijn die het met het besluit van de airline eens zijn. "Ik begrijp niet dat er mensen zijn die zeggen dat het oké is dat ik van de vlucht gehaald ben vanwege mijn kleding. Het punt is dat er voor iedereen dezelfde regels zouden moeten gelden! Het is niet juist om op basis van iemands uiterlijk te bepalen wat voor regels er voor hem of haar gelden. Discriminatie, welke soort dan ook, is voor niemand een fijn gevoel. Als een dame met minder grote borsten mijn outfit had gedragen, hadden ze bovendien niets gezegd."

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws