Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Gordon eet alleen nog maar vlees en andere dierlijke producten

De voormalig Topper volgt het zogenaamde carnivoordieet.

Gordon

Gordon kreeg afgelopen weken veel reacties op z'n lijf. Met een foto op Instagram liet hij zien dat hij inmiddels de nodige kilootjes kwijt is - 11.5, om precies te zijn.

De zanger is alweer een tijdje bezig met afvallen. In april meldde hij dat er vijf kilo minder Goor was, maar dat is dus inmiddels dus opgelopen naar bijna twaalf kilo.

"Je gelooft het niet, maar het is toch echt gebeurd", aldus de Dubaiaan in zijn Instagram-Stories. "Ik ben gewoon 11,5 kilo afgevallen. In twee maanden tijd. Ja, ik vind het ongelofelijk. En ik had het helemaal niet verwacht", laat hij weten met een glimlach van oor tot oor.

Vlees, vlees en nog eens vlees

Drie dagen later komt de zanger wederom met een update rondom zijn levensstijl. Dit keer niet enkel over zijn gewicht - de afvalteller staat nu op twaalf kilo - maar ook over zijn voedingspatroon. De beste man is namelijk het tegenovergestelde van een vegetariër geworden.

"Ik ben sinds drie dagen nu begonnen met het carnivoordieet", aldus Goor. "Dat is dus dat je alleen maar dierlijke producten eet." Kortom, de koelkast in zijn appartement in de Verenigde Arabische Emiraten staat tegenwoordig vol worst, biefstuk, salami, vis en eieren en zo.

'Hele goegemeenschap over me heen'

Best wel een dingetje", vindt hij zelf. Vooral omdat hij dol is op vegetarisch voer en de afgelopen jaren naar eigen zeggen veel minder vlees is gaan eten.

Goor: "Dus dit is volledig de andere kant op. Ik zal ook wel weer de hele goegemeenschap over me heen krijgen: Wat promoot je nou weer! Maar het is dus wetenschappelijk aangetoond dat dat dus echt heel erg goed is voor je diabetes."

Al ruim een jaar zit Gordon nu op een dood spoor wat betreft zijn bloedsuikerwaardes. De oplossing is in zijn ogen dus vooral veel vlees eten, en groenten en fruit vooral lekker in de supermarktschappen laten liggen.

"Het schijnt dus echt heel goed te zijn, dus ik ga het voor jullie doen", zegt de voormalig Topper. "Ik heb net mijn ontbijt op: steak and eggs. Da's wel even wennen, zo 's morgensvroeg. (...) Ik hou jullie op de hoogte!"

Lifestyle
  • Instagram, Weekend
  • EM-Press/Patrick van Emst/Brunopress.nl