Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Jinek reageert op uithaal Derksen: 'Afgemaakt in de uitzending'

Derksen verkondigde tijdens een uitzending van VI dat Jinek 'danste op het graf van VI' toen het programma even gestopt was. Absolute kul, zo stelt de talkshowhost.

Jinek reageert op uithaal Derksen: 'Afgemaakt in de uitzending'

VI is weer op de buis en die herrijzing gaat – hoe kan 't ook anders – gepaard met een hoop bombarie. Derksen noemde Jinek een 'onbetrouwbaar loeder' en 'eng mens'. De talkshowhost zou namelijk maar wat blij zijn geweest met het einde van het programma van de heren. Maar volgens Jinek klopt daar niets van.

De beschuldiging

Tijdens de uitzending van BEAU van Beau van Erven Dorens doet Jinek haar kant van het verhaal. Zo vertelt de talkshowhost dat de beschuldigingen aan haar adres helemaal niet waar zijn.

Derksen stelde in Vandaag Inside dat Jinek een feestje had gehouden in de studio na de laatste aflevering van Jinek. Op dat moment zou ze hebben gezegd dat ze ‘Vandaag Inside toch maar mooi van de buis hebben gekregen’. Derksen hekelde deze uitspraak en – zoals we van 'De Snor' gewend zijn – stak hij dat niet onder stoelen of banken: “Dan denk ik: ja, dan ben je toch een eng mens als je zoiets doet?”, zei Derksen in de uitzending.

Absolute kul

In de uitzending van BEAU stelt Jinek meteen dat ze nooit een dergelijke opmerking heeft gemaakt. Ze geeft ook aan geschrokken te zijn van de uitspraken van Derksen. “Het ging over iets dat niet waar was”, stelt ze “dat is misschien nog het ergste eraan. Dat er werd gezegd dat ik bij het eindfeest van dit programma gedanst zou hebben op het graf van VI, dat ik daar feest om vierde, dat is helemaal niet waar.”

Jinek snapt dat je op de blaren moet zitten als je wel gepakt wordt om een uitspraak die je deed, zeker bij haar werk. “Dat weet ik ook en daar sta ik ook achter, maar dit was helemaal niet waar”, benadrukt ze nog een keer. “Ik werd helemaal afgemaakt in die uitzending. Dat heeft me de afgelopen 24 uur wel beziggehouden.”

Geen feest, wel excuses

Inmiddels heeft Jinek een tête-à-tête gehad met Derksen en Wilfred Genee. “Ze reageerden allebei heel aardig”, vertelt Jinek. Ook deelt ze haar mening over de korte stop van VI. “Ik vind het niet goed dat VI van de buis verdween. Ik vierde daar geen feest, ik heb het niet gezegd.” Inmiddels heeft Jinek ook de persoon gesproken die de roddel de wereld in heeft geholpen. Diegene heeft zijn excuses aan haar aangeboden.

Entertainment
  • BEAU
  • BrunoPress