Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

‘Mannen die met pindakaas ontbijten zijn gepassioneerde beesten in bed’ 

Vergeet die groene derrie die men een spinaziesmoothie noemt. Blijkbaar is het betere ontbijtvoer gewoon een bammetje pindakaas.

‘Mannen die met pindakaas ontbijten zijn beter in bed’ 

Zou het tussen de lakens wel een minuutje langer (of meer) mogen duren? Klaagt de vriendin dat het in de slaapkamer nogal ontbreekt aan de bouquetromantiek? Dan zou pindakaas maar zo eens de oplossing kunnen zijn. Uit onderzoek van Weetabix, een bedrijf dat een of ander ontbijtbiscuitje produceert, blijkt dat mensen die ontbijten met een boterham met pindakaas de beste seks hebben. Althans, dat vinden ze zelf.

Gepassioneerde minnaars

Dachten wij dat het voer dat we naar binnen werken hooguit wat zegt over de structuur van onze uitwerpselen, komt Weetabix met het betere kwaliteitsonderzoek. Dat wat je ’s ochtends soldaat maakt, zegt kennelijk óók wat over je gedrag in bed.

Weetabix ondervroeg 2000 volwassen Britten naar hun kwaliteiten en vergeleek die resultaten toen met hun gebruikelijke morgenmaal. Hieruit bleek dat mensen die een kom met ontbijtgranen naar binnen lepelen zichzelf vaak bestempelen als betrouwbaar. De geplette avocado op toast-eters vonden zichzelf veelal ware reisjunkies, en ja, daar hebben we ‘m: mensen die als ontbijt pindakaas op brood eten noemden hun bedprestaties vaak hun beste kwaliteit. Naar eigen zeggen zijn zij uiterst gepassioneerde spelers van het minnespel.

Kopje thee

Kun je een dergelijke notenboter echt niet door je strot krijgen? Dan doe je het met een kop thee blijkbaar ook niet slecht. Volgens het onderzoek harkten degenen die enkel een bak thee in de ochtend dronken relatief vaak het grote geld binnen. Specifieker: zo’n 100.000 pond per jaar, wat neerkomt op een luttele 112,000 euro. Niet slecht.

Dus, altijd al een goed salaris geambieerd? Of word jij graag een ‘vijf keer in een nacht’-dekhengst? Wellicht kun je eens een kritische blik werpen op je ochtendrituelen.

Lifestyle
  • iStock, marcduf